Chytré hodinky Makibes jen nyní ve slevě za 418 Kč! sponzorovaný článek

Chytré hodinky Makibes jen nyní ve slevě za 418 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-03-19T14:19:28+02:00
• 19. 3. 2019

Společnost Makibes je tu s námi již třetím rokem. Za tu dobu jsme se od tohoto výrobce dočkali několika zajímavých produktů. Zařízení, které společnost Makibes produkuje, jsou výhradně určeny sportovcům – samozřejmě si na své přijdou i běžní smrtelníci.

Hlavním lákadlem společnosti Makibes jsou její chytré hodinky a náramky, které disponují velmi dobrým poměrem cena / výkon. Toho si je samozřejmě vědom také internetový obchod Geekbuying, který se na levné a kvalitní hodinky rozhodl dát ještě větší slevu. Jak slevu získat zjistíte v průběhu čtení.

Makibes T2 – hodinky se slevou podporující Android a iOS

Chytré sportovní hodinky nabízí obdélníkový a dotykový displej podporující gesta. Čínský výrobce se zde rozhodl pro certifikaci IP67. Pro spárování telefonu s náramkem je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0. Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Makibes T2 přijímat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení.

Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně. Náramek se nabíjí pouze jednu hodinu, přičemž po vyjmutí z nabíjecí stanice vám poslouží dalších 5 až 7 dnů při maximální zátěži. Je zde totiž zabudována baterie s kapacitou 180 mAh.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Makibes T2 nabízí za 557 Kč. Ovšem nyní jej můžete zakoupit se slevou, a to za příjemných 418 Kč – ovšem pod podmínkou, že použijete náš speciální slevový kupón QKTURFZB. Náramek si můžete zakoupit ZDE.

Makibes T3 aneb elegance kam se podíváš

Ve své podstatě se jedná o klasické hodinky, které pravděpodobně máte nyní na sobě, ovšem s tím rozdílem, že Makibes T3 disponují chytrými funkcemi, jenž najdeme v těch nejlepších a nejdražších chytrých hodinek.

V praxi nejvíce oceníte hlavně elegantní design, který je doprovázen skvělým uživatelským komfortem a kvalitními materiály. Makibes v tomto případě implementoval broušený kov, prvotřídní krycí safírové sklo, a dokonce také velmi kvalitní silikon pro náramky. Kromě toho je zde umístěno několik chytrých funkcí – sledování spánkové aktivity a vyhodnocování jeho kvality, monitorování tepu a další. Dále je zde upozornění na příchozí volání či SMS a v neposlední řadě dokáží hodinky fungovat i jako budík.

Všechna naměřená data se synchronizují s telefonem, podporován je jak Android, tak iOS. Makibes T3 se připojují přes Bluetooth 4.0, čímž je zaručena široká podpora napříč moderními smartphony. Hodinky jsou rovněž voděodolné, nikoliv vodotěsné – nesmíte s nimi tak plavat.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Makibes T3 nabízí za 534 Kč. Ovšem nyní jej můžete zakoupit se slevou, a to za příjemných 418 Kč – ovšem pod podmínkou, že použijete náš speciální slevový kupón VPVXUNHQ. Náramek si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat