AirPods 2 podporují jen dosud neuvedené stabilní systémy

AirPods 2 podporují jen dosud neuvedené stabilní systémy
2019-03-23T21:43:36+02:00
• 24. 3. 2019
1

Společnost Apple v průběhu tohoto týdne představila druhou generaci AirPods. Bezdrátová sluchátka disponují zcela novým čipem H1, díky kterému uživatel může používat hlasovou asistentku Siri. Kromě toho byla prostřednictvím tohoto čipu zvýšena výdrž baterie, a to až o jednu hodinu navíc. 

AirPods 2 nepodporují současné verze systémů

Nové AirPods 2 ke své činnosti vyžadují nejnovější operační systémy, tj. iOS 12.2, watchOS 5.2 či macOS 10.14.4 a novější. Tyto systémy jsou ale v současné chvíli ve fázi beta testování. Bezdrátová sluchátka budou zákazníkům k dispozici již začátkem příštího týdne, což znamená, že aktualizace výše zmíněných systémů je na spadnutí. 

Další zajímavostí je, že Apple ze svých oficiálních webových stránek odstranil fotografie bezdrátové nabíječky AirPower. Nicméně i přesto zdroje uvádí, že její příchod je za rohem. Tento týden nebyl ale jen o AirPods druhé generace.

Společnost s logem nakousnutého jablka totiž uvedla na trh i nové iPady a Macy. To je však jen informace pro připomenutí. Samozřejmě s příchodem nové generace sluchátek Apple okamžitě přestal prodávat první generaci. 

K dispozici je tak pouze nová verze, přičemž zakoupit si ji můžete buď s klasickým pouzdrem za 4 790 Kč, anebo s bezdrátovým nabíjením za 5 790 Kč. Jestliže ale vlastníte AirPods první generace, můžete si zakoupit jen bezdrátově dobíjecí pouzdro za 2 290 Kč. 

Apple chystá AirPods 3

V současné době Apple pracuje na další generaci, která by měla nabídnout mnohonásobně lepší tlumení okolního zvuku. Mimo jiné bude disponovat i odolností vůči vodě. Původně měl tento kousek dorazit již tento rok, ovšem nyní se objevila informace, že ji Apple představí v průběhu roku 2020. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Richard Fabián

24. 3. 2019, 17:43

5koliku za špunty? To dá opravdu jen idiot…. Za ty prachy raději koupím Koss nebo seinnheizer

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat