Xiaomi předvedlo tréninkové hodinky

Xiaomi předvedlo tréninkové hodinky
2019-02-24T10:00:38+02:00
• 24. 2. 2019
2

Značka Yunmai v rukou společnosti Xiaomi je ve světě proslulá díky zařízením určeným pro sportovní a fitness aktivity. Čínský výrobce tentokrát rozšiřuje nabídku o jeden nový přírůstek s názvem Smart Training Watch, který se stane velmi užitečným společníkem na vašem zápěstí. Chytré hodinky jsou prozatím dostupné jen přes vlastní crowdfundingový portál Youpin za poměrně lákavou prodejní cenu.

Výsledky pod větší kontrolou

Hodinky zabírají 1,3palcový AMOLED displej se zobrazovací normou NTSC. Uvnitř je ukrytá baterie s kapacitou 420 mAh, která vydrží až 4 dny za plného provozu. Navíc nechybí ani dva úsporné režimy pro krátkodobé prodloužení výdrže. Přítomná technologie GPS a GLONASS zajistí, že i bez spárovaného zařízení budete sbírat aktuální data během sportovních aktivit. Samozřejmě měří uraženou vzdálenost, nachozené kroky, spočítají spálené kalorie či hlídají srdeční frekvenci.

Doprovodná aplikace dovoluje nastavení různorodých cílů, obsahuje předcvičené cviky, můžete si procházet nasbíraná data a 9ti-osí senzor umí také rozeznat některé sporty jako je běh na pásu, skákání přes švihadlo, spinning či jízdu na kole. V každém případě budou k dispozici dvě barevné varianty (černé, bílo-růžové) pro obě pohlaví. Oficiální prodej začne až v úterý 26. března za cenu od 699 čínských jüanů (tj. cca 2 355 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Naposled co jsem dal na Vaši recenzi hodinek za 500,- které měly disponovat různými aktivitami. Jsem měl za 500 krokoměr, toť vše. Nebylo by od věci udávat opravdu, ale opravdu přesné věci, jelikož ten článek, díky kterému jsem kupoval hodinky, byl dezinformační…

Přemysl Vaculík

VIP 24. 2. 2019, 19:03

O kterém článku mluvíte?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat