Redmi Note 7 Pro bude mít čtečku otisků prstů v displeji aktualizováno

Redmi Note 7 Pro bude mít čtečku otisků prstů v displeji [aktualizováno]
2019-02-18T20:00:39+02:00
• 18. 2. 2019
2

Aktualizováno 18. 2.

Nějakou dobu se spekuluje o vybavenějším modelu Redmi Note 7 Pro, přičemž se objevily již nějaké spekulace. Nyní jsme se dočkali představení netradiční pozvánky. Na první pohled vypadá, že číslo sedm je vyobrazeno pomocí nějakého simulátoru na budování měst, ale ve skutečnosti se jedná o součástky, které jsou aranžovány do podoby města. Kromě toho jde vyčíst některé údaje, čímž Redmi potvrzuje některé specifikace, o kterých se jen spekulovalo.

 Pro plné zobrazení nabízíme odkaz (gsmarena.com), upozorňujeme, že obrázek má 16 MB

Například se potvrzuje baterie o kapacitě 4000 mAh, duální foťák na zadní straně (jeden nabídne 48 MPx) nebo USB C. Navíc jde zpozorovat, že Redmi Note 7 Pro nabídne čtečku otisků prstů pod displejem. Sice se nejedná o potvrzenou informaci a možná tato skrytá informace byla myšlena jinak, ale je to velmi pravděpodobné. K představení Redmi Note 7 Pro dojde již 28. února.

Původní článek 2. 2.

Mobilní telefon od čínské společnosti Xiaomi pod názvem Redmi Note 7 se na trh dostal na začátku letošního roku. Novinka nabídla zadní fotoaparát s rozlišením 48 megapixelů či senzor Samsung ISOCELL. 

Nyní se ale na internetu objevila informace o další možné novince – Redmi Note 7 Pro. Tento kousek by měl být vybaven fotoaparátem od společnosti Sony, přesněji by měl využívat fotoaparát Sony IMX586.

Xiaomi Redmi Note 7 Pro pod drobnohledem

Nový model svým způsobem potvrdil i generální ředitel Lu Weibing, který se na sociálních sítích svých fanoušků zeptal, co by si přáli na Redmi Note 7 Pro. Jeden z uživatelů pak prohlásil, že by bylo skvělé, kdyby společnost Xiaomi vynechala verzi s 3 GB RAM a 32 GB vnitřním úložištěm a rovnou přešla na model s 6 GB RAM a 64 GB úložištěm. 

A právě touto cestou by se Xiaomi mohlo vydat. Nadcházející model Redmi Note 7 Pro by kromě těchto parametrů měl nabídnout displej s úhlopříčkou 6,4 palců a baterii o kapacitě 4 000 mAh s podporou Quick Charge 4. Srdcem celého telefonu by pak měl být procesor Snapdragon 660 či Snapdragon 675. 

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Ondrej Bajtoš

VIP 2. 2. 2019, 17:21

David_3 měl jsem podobný telefon v ruce a tak veliké pádlo to není. Poměr stran 19 9,5 je dobrý a přerostlý není

Nechci přerostlý phablet, chci kompaktní 5ipalcový telefon… Jsem fakt jediný na celém světě?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat