Samsung připravuje model Galaxy A10

Samsung připravuje model Galaxy A10
2019-02-03T11:29:05+02:00
• 3. 2. 2019

Známý benchmark Geekbench odhaluje nový telefon od společnosti Samsung, o kterém jsme vůbec neslyšeli až do dnešní doby. Do veřejné databáze byl totiž zařazen výpis zařízení s kódovým označením SM-A105Fa, ten by měl ve finále patřit modelu Galaxy A10. Jihokorejský výrobce ho bude směřovat na úplný začátek ve svém portfoliu, takže může potěšit jedině nejméně náročné uživatele s minimálními požadavky.

Samsung Galaxy M20 míří do Česka s cenou 5 999 Kč

Slabší střední třída

Seznam specifikací není prozatím nijak obsáhlý, ale již do něj lze zařadit několik prvků. O hlavní pozornost si říká nasazený procesor Exynos 7885 z vlastní dílny a jeho celkových osm jader běžící pod taktovací frekvencí 1,35 GHz. Grafické úkony zpracuje základní čip Mali-G71 MP2. Operační paměť RAM nabídne velikost pouze 2 GB. Posledním dílkem do skládačky je operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie, kterou ještě překryje vlastní rozhraní Experience UI.

Novinka pravděpodobně bude mít hodně blízko k nedávno uvedenému modelu Galaxy M10, u něhož je k dispozici 6,2palcový displej (HD+ rozlišení), 32GB interní úložiště nebo dva hlavní fotoaparáty (13 + 5 MPx). Všechno je teprve na úplném začátku a proto ani 20. února, kdy dojde k uvedení stěžejního zástupce v podobě Galaxy S10, nelze vyhlížet Galaxy A10. Jasnější situace kolem něj může být až někdy během jara.

Zdroj: slashleaks.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat