Meizu uvedlo model 16 Plus Sound Color edition

Meizu uvedlo model 16 Plus Sound Color edition
2019-02-17T07:49:26+02:00
• 17. 2. 2019
1

Jak rychle byla uvedena speciální edice modelu 16 Plus od společnosti Meizu, tak stejně byla podle posledních informací vyprodána do posledního kousku. Čínský výrobce totiž spojil síly se silnými jmény z audio průmyslu, a to konkrétně s firmou Astel & Kern a Jerry Harvey Audio. Aktuální novinka dostala název 16 Plus Sound Color, ale kromě mobilního zařízení ještě navíc získáte dva kousky hodnotného příslušenství.

Pro milovníky hudby

Po hudební stránce využijete sluchátka Billie Jean In-Ear Monitors od Astel & Kern s technologií Freqphase a 3,5mm jackem nebo bezdrátový reproduktor XB10 od Astell & Kern. Ke kvalitnímu poslechu určitě přispěje také doprovodná aplikace aptX HD od Qualcommu, vestavěný převodník DAC a zesilovač AMP. Samotný telefon v barevném provedení Aurora Blue nese téměř totožné vnitřní specifikace, až na 8GB operační paměť RAM se 128GB interním úložištěm.

Bez změny zůstává 6,5palcový AMOLED displej, osmijádrový procesor Snapdragon 845 od Qualcommu, přední 20megapixelová kamerka, dva (20 + 12 MPx) hlavní fotoaparáty či 3 500mAh baterie. To nejzajímavější můžeme zmínit na úplném konci, protože cenovka začíná od hranice 680 dolarů a koupí tohoto setu ušetříte až 286 dolarů (cca 6 500 Kč), pokud byste jednotlivé prvky koupili samostatně.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 17. 2. 2019, 10:21

Na LG to mít nebude, a letos už vůbec ne.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat