Spotify testuje speciální režim, který se aktivuje při řízení automobilu

Spotify testuje speciální režim, který se aktivuje při řízení automobilu
2019-01-17T09:38:08+02:00
• 17. 1. 2019
1

Spotify je na trhu s hudebním průmyslem absolutní jedničkou, a to už pěknou řadu let. Právě tato společnost nastartovala trend v podobě streamování hudby. Během dvou až tří let se tento průmysl skutečně rozrostl do takových výšin, že se v tomto segmentu začal pohybovat i Apple a další společnosti.

Několik let se navíc Spotify snažilo přinést uživatelům takové řešení, díky kterému budou moci při jízdě ovládat hudbu jednoduše a hlavně bezpečně. Samozřejmě můžete využít i služeb Android Auto, které vyvinula společnost Google. 

Spotify myslí na vaší bezpečnost

Android Auto je vybaveno zajímavou funkcí, pomocí které si můžete Spotify se svým autem jednoduše synchronizovat. Při jízdě pak můžete hudbu ovládat tak, abyste neohrozili sebe a ani své okolí. Společnost Spotify se však rozhodla pracovat na vlastním řešení. 

Zahraniční server AndroidPolice zjistil, že speciální režim pro automobily Spotify vyvíjelo již před rokem, ovšem mezi širokou veřejnost se novinka nikdy nedostala. Mobilní hudební aplikace se však nyní dočkala režimu pod názvem Car View. V současné chvíli je k dispozici pouze na hrstce zařízeních.

Dle všeho by se tento režim měl aktivovat zcela automaticky, tedy pouze v případě, že bude váš chytrý telefon připojen k vašemu automobilu (zpravidla skrze Bluetooth technologii). Jak si můžete všimnout z přiložených fotografií, speciálně upravený režim nabízí velmi jednoduché uživatelské rozhraní.

Režim je samozřejmě možné kdykoliv při jízdě vypnout, popřípadě v nastavení aplikace si jej deaktivujete. Jak jsem již avizoval výše, režim je v současné chvíli k dispozici pouze pro malou hrstku uživatelů. Doufejme tedy, že se již brzy dostane ke všem uživatelům. 

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Patrik Beránek

17. 1. 2019, 9:55

Naštěstí se dá deaktivovat, zůstává mi notifikace i po odpojení auta…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat