Novinka Vivo APEX 2019 je bez tlačítek a otvorů

Novinka Vivo APEX 2019 je bez tlačítek a otvorů
2019-01-24T12:38:34+02:00
• 24. 1. 2019

Společnost Vivo dnes představila další model v rámci série Apex. V podstatě jsme se dočkali dalšího konceptu, který se pravděpodobně dostane do prodeje někdy v tomto roce pod označením Nex. Vivo nám tak ukázalo futuristické zařízení, které ukazuje, co je v dnešní době možné dosáhnout.

Vivo APEX 2019

Stejně jako u nedávno představeného modelu Meizu Zero, ani zde nenajdeme jakákoliv tlačítka. Vivo zvolilo dotykový systém. Další podobnost najdeme u zvukové technologie. Vivo APEX 2019 nemá otvory na reproduktory, jelikož došlo na použití technologie, která využívá displej jako reproduktor. Taktéž zde nenajdeme standardní SIM slot, došlo na použití eSIM. Co se týče konektivity, Vivo nabízí již 5G technologii, což značně zvýší cenu potenciálního komerčního modelu.

Vivo APEX 2019

Vivo nešlo tak daleko jako Meizu. Vivo APEX 2019 disponuje magnetickým konektorem pro nabíjení a přenos dat. Bohužel bude vyžadován speciální kabel, nebo minimálně konektor. Přední strana je vybavena 6,39palcovým AMOLED displejem, pod jehož celou plochou je skrytý obrovský senzor pro snímaní otisků prstů.

O výkon se zde stará Snapdragon 855, přičemž jsou k dispozici varianty s 256GB a 512GB úložišti. Operační paměť je o velikosti 12 GB. Na zadní straně je sestava duálních foťáků s 12 a 13 MPx. V tuto chvíli Vivo neposkytlo více informací, ani neuvedlo, kde se nachází přední kamera, tedy jestli je vůbec obsažena.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat