Meizu má v přípravě novinku M9 Note

Meizu má v přípravě novinku M9 Note
2019-01-29T12:00:58+02:00
• 29. 1. 2019

Zakladatel firmy Meizu Huang Zhang byl velmi sdílný a místním médiím prozradil stěžejní prvky u chystaného modelu M9 Note. Telefon by se měl stát velkou konkurencí pro Redmi Note 7 od Xiaomi, který byl oficiálně přestaven teprve před pár dny. I proto čínský výrobce chce zařízení oznámit v nejbližších týdnech, aby s ním mohl držet krok. Novinka bude patřit mezi nadprůměrně vybavené zástupce ze střední třídy.

Spoustu lákadel

Ačkoliv neznáme nic bližšího kolem displeje, tak můžeme rovnou přejít k hardwarové části, kde hlavní slovo určitě dostane procesor Snapdragon 675 od Qualcommu. Čipová sada je vyrobena 11nm procesem, nese dohromady osm výkonných jader Kryo 480 a grafickým čip Adreno 612. Například v benchmarku AnTuTu dosáhl výsledku okolo hranice 170 tisíc bodů. Výdrž baterie bude určovat článek s kapacitou 4 000 mAh.

Zadní část ponese dva senzory fotoaparátu a jeden z nich se má pyšnit fotočipem GM1 od Samsungu, jehož maximální rozlišení činí 48 megapixelů. Navíc jihokorejský gigant ho může poprvé nasadit u očekávaného Galaxy S10. Každopádně společnost Meizu očekává oficiální představení modelu M9 Note v polovině příštího měsíce s tím, že prodejní cena bude startovat od hranice 1 000 čínských jüanů (tj. cca 3 336 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat