Xiaomi připravuje model Redmi 7

Xiaomi připravuje model Redmi 7
2018-12-20T06:44:51+02:00
• 20. 12. 2018

Čínská regulační agentura pro telekomunikační zařízení (TENAA) vydala důležitou certifikaci modelu skrývající se zatím pod kódovým označením M1901F9T, který by následně společnost Xiaomi měla představit jako Redmi 7. Jak je dobrým zvykem, v databázi jsou zařazeny fotografie telefonu a také jeho nejdůležitější specifikace. Výrobce u něj připravuje širokou nabídku hardwarových konfigurací nebo barevných variant.

Slušná střední třída

Podle zveřejněného výpisu můžeme vyhlížet 5,84palcový LCD displej s rozlišením FullHD+ a v poměru stran 19:9. V připraveném výřezu bude údajně k dispozici 8megapixelová kamerka. Celá konstrukce má měřit 147,7 x 71,9 x 7,8 mm, zatímco ručička váhy se zastaví u hranice 150 gramů.

V čele hardwarové stránky lze vyhlížet osmijádrový procesor od doposud neznámého dodavatele běžící pod taktovací frekvencí 2,3 GHz. Za ním budou pokračovat různé kombinace velikosti operační paměti RAM a interního úložiště, kde se asi konkrétně objeví 3/4/6 paměť RAM či 32/64/128GB úložiště pro uživatelská data.

Zadní část zabere minimálně 12megapixelový snímač fotoaparátu, LED blesk či snímač otisků prstů. Softwarovou stránku zastoupí systém Android ve verzi 8.1 Oreo, kterému ještě navíc přidají známé rozhraní MIUI. Posledním dílkem do nekompletní skládačky je až 11 barevných provedení a hovoří se o barvě bílé, černé, červené, fialové, modré, růžové, stříbrné, šedé, zelené, zlaté, žluté.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat