Spotify možná nabídne „importování“ vlastní hudby

Spotify možná nabídne „importování“ vlastní hudby
2018-12-03T07:49:53+02:00
• 3. 12. 2018

Spotify v současnosti patří mezi špičku v oblasti streamování hudby. Za měsíční poplatek máte přístup k celé databázi a bonusovým funkcím. Kromě toho můžete využít verze zdarma za cenu tolerování reklam. V oblasti streamování hudby panuje těžký konkurenční boj, takže se nelze divit, že jakákoliv funkce navíc může rozhodnout o růstu nebo oslabení pozice. Nyní Spotify testuje funkci umožňující „importování“ vlastní hudby.

Vlastní hudba ve Spotify?

V případě aplikace Spotify se nabízí přehrávání hudby z databáze společnosti. Pokud si chcete přehrát vlastní hudbu nebo tu, kterou máte uloženou v zařízení, musíte použít jinou aplikaci. To se zřejmě stane minulostí, jelikož se testuje nová funkce.

Do aplikace Spotify bude možné „importovat“ vlastní hudbu. Aspoň to je odhad na základě objevu, která učinila Jane Manchun Wong. V aplikaci se testuje možnost importování hudby, kterou máte uloženou v zařízení.

import

Funkce jako taková nabídne jen lokální přehrávání. Díky tomu nebudete muset spouštět další aplikaci pro přehrávání. Rozhodně by se nemělo jednat o konkurenční možnost k funkci Google Play Hudba, kde si můžete nahrát až 50 000 vlastních písniček a mít je dostupné odkudkoliv. Nyní si musíme počkat, jak dopadne testování a jestli se novinka dostane mezi širokou veřejnost. Také je otázka, jestli funkce bude součástí verze zdarma, nebo bude jako bonusová funkce pro platící uživatele.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat