Huawei představil hodinky Honor K2 Kids s rodičovskou kontrolou

Huawei představil hodinky Honor K2 Kids s rodičovskou kontrolou
2018-12-21T14:29:50+02:00
• 21. 12. 2018

Čínská společnost Huawei se v posledních dnech musí potýkat s nepříjemným obviněním, že její produkty využívá čínská vláda k odposlouchávání. Samozřejmě se na internetu neobjevil jediný důkaz o této skutečnosti, ovšem určité bezpečnostní riziko zde je.

I přes tyto obtížné časy se Huawei rozhodlo představit zbrusu nové chytré hodinky pod názvem Honor K2 Kids. První předobjednávky již začaly, pokud tedy máte o novinku zájem, můžete si jej objednat na oficiálních stránkách společnosti Huawei. Mějte však na paměti, že v tomto případě zaplatíte poplatek 3 až 6 dolarů, a to kvůli rezervaci. 

Výrobce nás však doposud neinformoval o finální prodejní ceně. Tak či onak budou hodinky v prodeji od 26. prosince letošního roku. Ve stejný den plánuje Huawei odhalit nový chytrý telefon Honor V20, včetně reproduktoru Honor YOYO Smart Speaker.

Honor K2 Kids nabídnou zajímavé bezpečnostní funkce

Nové hodinky nabídnou 1,3palcový TFT dotykový displej s rozlišením 240 x 240 pixelů. O dočasně dostupné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou 4 GB. Pro soukromá data pak bude připraveno vnitřní 16 GB úložiště. Hodinky mimo jiné budou podporovat nano-SIM kartu. Ovšem technologie NFC (Near Field Communication) přítomna nebude. Zapomenout nemůžeme ani na baterii s kapacitou 660 mAh, již dobijete za necelé dvě hodiny. 

Hodinky mimojiné budou v prodeji se silikonovým řemínkem, který bude vhodný pro zápěstí o velikosti od 110 do 180 mm. Nechybět dokonce nebude ani certifikace IP67 zaručující voděodolnost proti stříkající vodě. Výrobce si pro budoucí uživatele připravil také hned několik funkcí, včetně hlasového volání, záznamníku, tísňového volání SOS a další.

Skvělou informací je, že si veškeré příchozí zprávy budete moci pohodlně přečíst na svém zápěstí. Hodinky vás také upozorní na příchozí hovor. To ale není vše. Huawei implementovalo také několik aplikací – počasí, stopky, budík a další základní aplikace. 

Honor K2 Kids jsou samozřejmě primárně cílený na malé ratolesti, které budete moci díky speciální funkci sledovat v aplikaci. Novinka bude kompatibilní se smartphony s operačním systémem Android 4.4 KitKat a novějším a iOS 9.0 a novějším.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat