Facebook přináší Stories pro Skupiny

Facebook přináší Stories pro Skupiny
2018-12-11T20:29:14+02:00
• 11. 12. 2018

Největší sociální síť světa, tedy Facebook, oznámila, že zpřístupňuje funkci Stories také pro Facebook Groups (Facebook Skupiny). Pomocí této funkce budou moci členové různých skupin přispívat k danému Stories, čímž budou moci i reagovat na obsah od ostatních členů.

Facebook má zálusk na změnu

Stories ve skupině se zobrazí v horní části aplikace Facebook Groups. Členové jej budou moci zobrazit pouhým kliknutím. Pokud naopak budou chtít přidat svůj vlastní obsah, jednoduše stačí klepnout na tlačítko „Přidat“, jež se nachází hned vedle Stories. 

Stories v tomto případě funguje vlastně jako vaše klasické Stories, například na Instagramu. Můžete tedy vytvořit fotografii či video, přidat efekty či samolepky a výtvor poslat do světa. Samozřejmě i zde může dojít k potenciálnímu zneužití nebo k nevhodnému použití. Facebook tak poskytne moderátorům skupiny speciální nástroje, pomocí kterých budou moci nevhodný obsah mazat. 

Nové „skupinové příběhy“ by měly být k dispozici všem uživatelům, jak ve webové, tak i na mobilní aplikaci pro iOS a Android. Jen pro zajímavost: Stories na Facebooku a Messengeru dohromady používá 300 milionů uživatelů denně. Facebook tak má velkou uživatelskou základnu.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat