Apple musel změnit prodejní strategii u letošních iPhonů

Apple musel změnit prodejní strategii u letošních iPhonů
2018-12-07T10:00:34+02:00
• 7. 12. 2018
2

Budeme k vám skutečně upřímní. Letos představené iPhony se neprodávají tak dobře, jak si společnost Apple původně naplánovala. S touto informací přišlo hned několik zdrojů, včetně velmi úspěšných analytiků. 

S takovou skutečností se žádná společnost nechce vyrovnat. Společnost s logem nakousnutého jablka se proto rozhodla přistoupit na agresivnější marketing. Dokonce jednu ze strategií Applu představila i agentura Bloomberg. 

Apple chce větší poptávku po XS a XS Max

Apple se podle všeho rozhodl zaměřit hlavně na prodeje nových vlajkových modelů XS a XS Max, a to hlavně v tomto předvánočním období. To je mimo jiné důvod, proč se mnoho marketingových specialistů Applu přesunulo na tento projekt. 

Kalifornský gigant to myslí opravdu vážně a chce mít vše rychle nachystané. Proto se již nyní objevují první novinky v prodejní strategii Applu. V současné chvíli se největší změna odehrála na americké verzi webu, kde Apple nyní používá krátká a jasná hesla, díky kterým se snaží nové zákazníky zaujmout. Rozdílů si můžete všimnout na přiložené fotografii výše.

Opravdu by nás velmi zajímalo, kolik iPhonů společnost Apple v posledních měsících prodala. Bohužel pro nás se těchto informací zřejmě už nikdy nedozvíme, neboť se Apple rozhodl nezveřejňovat svá prodejní čísla. Spolehnout se tak musíme pouze na analytiky. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Petr Hošek

7. 12. 2018, 21:51

No ani se moc nedivím, za ty peníze,prostě slabota…

Ladislav Polický

7. 12. 2018, 17:59

S takovou skutečností se žádná společnost nechce vyrovnat…. Asi jste myslel nechce smířit. Vyrovnat se s ní naopak musí, pokud chce být úspěšná. Ale nic si z toho nedělejte, úroveň českého jazyka je slabá všeobecně, nejste v tomto směru žádná výjimka.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat