Takto bude vypadat Vivo NEX 2 „Dual Screen“ aktualizováno

Takto bude vypadat Vivo NEX 2 „Dual Screen“ [aktualizováno]
2018-12-07T16:30:05+02:00
• 7. 12. 2018

Aktualizováno 7. 12.

Dnes se na internetu objevily tiskové rendery chystaného modelu od společnosti Vivo. Zatím není jasné, jestli finální název bude Vivo Nex 2 nebo Vivo Nex Dual Screen. Přední panel bude mít 6,59 palců se zabudovanou čtečkou otisků prstů. Na zadní straně se nachází 5,5palcová displej, nad kterým jsou umístěny tři foťáky, přisvětlovací dioda a série senzorů. Kroužek zřejmě bude sloužit pro notifikace.

Co se týče výkonu, mel by být obsažen Snapdragon 845, kterému by měla pomáhat operační paměť o velikosti 10 GB. K představení dojde již 11. prosince a spekuluje se, že by se tato novinka mohla podívat na celosvětový trh.

Aktualizováno 3. 12.

Společnost Vivo zveřejnila několik animovaných obrázků na svém účtu na sociální síti Weibo, které lákají na další top model. Původně se předpokládalo, že se novinka bude jmenovat Vivo Nex 2, ale zřejmě finální název bude Vivo Nex Dual Screen. Samotné obrázky poukazují na duální displej nebo použití tří foťáků na zadní straně. Jeden z nich by mohl být typu TOF pro 3D snímání.

Zatím není jasné, kdy by mělo dojít k představení, ale předpokládá se, že se tak stane tento měsíc.

Původní článek 30. 11.

Ohebná zařízení evidentně nebudou psát jedinou kapitolu o budoucnosti chytrých telefonů. Do popředí se pomalu dostávají také modely, které ponesou z obou stran dotykový displej. První vlaštovkou je model X od společnosti Nubia a ten zřejmě zanedlouho doplní konkurent s názvem NEX 2 od čínské firmy Vivo. Nejnovější únik odhaluje jak možnou podobu, tak i jeho první očekávané specifikace.

Mimořádná novinka

Výrobce u připravovaného zástupce hovoří o mimořádném dvojitém displeji, který v jedné části bude mít úhlopříčku asi 6,4 palce při FullHD+ rozlišení a panel založený na OLED technologii. Rozměr druhého displeje není bohužel zatím upřesněn. Hardwarovou stránku by měl zastoupit minimálně osmijádrový procesor Snapdragon 845 od Qualcommu po boku grafického čipu Adreno 630.

Přestože neznáme přesnou kapacitu baterie, tak má alespoň podporovat rychlé nabíjení o rychlosti 22,5 Wattů. Dále nad menším displejem lze zpozorovat dva snímače hlavního fotoaparátu s LED diodami pro přisvětlení záznamů. Vivo NEX 2 nabídne větší poměr obrazovky proti celému tělu nebo rovněž nejspíš převezme mechanicky vyjíždějící selfie kamerku z první generace NEX. K oficiálnímu představení může dojít ještě do konce tohoto roku.

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat