Snapchat vrací úder a přichází s novými profily a komiksy

Snapchat vrací úder a přichází s novými profily a komiksy
2018-11-19T09:39:28+02:00
• 19. 11. 2018

Společnost Snapchat poslední měsíce čelí skutečně obrovskému a neustále rostoucímu tlaku ze strany Instagramu a Facebooku. Pokud si chce Snapchat udržet pozici „dvojky“, musí přinést opět něco nového a zajímavého. To se také nakonec stalo.

Společnost Snapchat se rozhodla aktualizovat svou mobilní aplikaci. Nový instalační balíček přináší možnost v podobě „Friendship Profiles“ (ve volném překladu Profily přátelství). To ale není vše, k dispozici jsou totiž také Bitmoji příběhy. 

Snapchat chce obhájit pozici dvojky

Tzv. Friendship Profiles jsou zcela novým způsobem, jak chce Snapchat začít „válku“ se svými hlavními konkurenty, mezi které patří hlavně Instagram. V těchto profilech mohou uživatelé najít veškeré zprávy a odkazy, které doposud byly uloženy do konverzace s konkrétním uživatelem. V této kategorii navíc najdete i umístění daného uživatele na mapě a mnohé dalšího. 

K celé novince se samozřejmě vyjádřila i samotná společnost Snapchat, která Friendship Profiles komentovala následujícím způsobem:

„V každém tomto profilu naleznete obrázky, videa, zprávy, odkazy a mnohé dalšího. Jednoduše řečeno zde najdete vše, co jste si doposud s konkrétním uživatelem poslali. Nová kategorie zjednodušuje hledání vašich oblíbených částí konverzace a důležitých informací, které jste si v průběhu času uložili. Jedná se o nejrychlejší způsob, jak najít veškeré informace o vašem přátelství“

Každé přátelství bude viditelné pouze vám a osobě (nebo skupině), se kterou jste na Snapchatu přáteli. Kromě těchto profilů ale Snapchat představil také nové Bitmoji příběhy. Ve své podstatě se jedná o komiksové příběhy, které se objeví na kartě Discover. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat