Oficiálně: OnePlus 6T McLaren edice nabízí 10 GB RAM aktualizováno

Oficiálně: OnePlus 6T McLaren edice nabízí 10 GB RAM [aktualizováno]
2018-12-11T11:55:18+02:00
• 11. 12. 2018

Aktualizováno 11. 12.

Dnes společnost OnePlus představila speciální edici svého aktuálního top modelu. Novinka nese označení OnePlus 6T McLaren a je vylepšena v několika ohledech. V první řadě si můžete všimnout použití oranžové barvy a pro záda bylo použito uhlíkové vlákno. Co se týče specifikací, došlo k nárůstu operační paměti na 10 GB, úložiště poskytuje 256 GB.

Taktéž došlo na použití technologie Warp Charge 30 (30 W), díky čemuž nabijete baterii na 50 % kapacity za pouhých 20 minut. Cena této novinky byla stanovena na 699 eur (cca 18 100 Kč). Dostupnost bude od 13. prosince skrze oficiální stránky výrobce.

Aktualizováno 7. 12.

Minulý týden se začalo proslýchat, že OnePlus připravuje speciální edici svého aktuálního top modelu ve spolupráci se značkou McLaren. Nyní se na internetu objevily obrázky zobrazující OnePlus 6T v této edici v nové oranžové barvě.

Kromě toho se objevili obrázek lákající na hlavní přednosti této novinky. Hlavní změna se odehrála u operační paměti, která narostla na 10 GB. Menší změnou prošlo i nabíjení. Máme se těšit na rychlejší doplnění energie. Podle odhadu můžeme očekávat po 20minutovém nabíjení až 60 % kapacity baterie. To je o 10 minut rychlejší než aktuální verze.

Původní článek 29. 11.

Společnost OnePlus se proslavila nejen svými výkonnými telefony za nízkou cenu, ale také speciálními edicemi. Již v minulosti tento výrobce uzavřel spolupráci s Marvelem, přičemž díky tomu vznikla limitovaná edice OnePlus Avengers. To ale není vše. V minulosti jsme se také dočkali telefonu Star Wars.

OnePlus zřejmě představí McLaren edici

Nyní se dostaneme k tomu, proč vám tyto edice připomínáme. Na internetu se totiž objevilo hned několik informací o tom, že OnePlus chystá další telefon v limitované edici. A vše nakonec samotná společnost i potvrdila, neboť oznámila nové partnerství s McLaren Formula 1. 

Limitovaná edice McLaren samozřejmě nebyla dosud potvrzena, ovšem v tiskové zprávě bylo řečeno, že obě společnosti jsou synonymem výkonu a rychlosti. Je tedy více než pravděpodobné, že OnePlus skutečně plánuje představit edici McLaren. 

Podle zahraničního serveru droid-life bychom se nového telefonu měli dočkat již 11. prosince, a to přímo v sídle společnosti McLaren ve Velké Británii. Ještě zajímavější je fakt, že žádná z limitovaných edicí nikdy nebyla prodávána na území USA. A v případě McLaren edice nepůjde o žádnou výjimku. Veškeré podrobnosti se však dočkáme 11. prosince letošního roku. 

Zdroje: droid-life.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat