Nokia 106 Dual SIM – tlačítka nikdy neomrzí

Nokia 106 Dual SIM – tlačítka nikdy neomrzí
2018-11-19T13:14:09+02:00
• 19. 11. 2018

Celosvětově proslulá značka Nokia v rukách firmy HMD Global si stále drží svůj vysoký standard, což jednoznačně dokazuje široký záběr v oblasti mobilních technologií a ne pouze na chytré telefony. Kromě toho, že nyní přichází vylepšená Nokia 106 Dual SIM, tak postarší Nokia 230 se dočkala dvou nových barev. V každém případě jde o zástupce s klasickou klávesnicí, kteří nepřichází ani o maximální jednoduchost.

V jednoduchosti je síla

Aktualizovaná verze Nokie 106 dostala do názvu přívlastkem Dual SIM, což správně předznamenává podporu dvou SIM karet najednou. Větší 4MB úložiště nově pojme až 2000 kontaktů či 500 textových SMS zpráv. Přední 1,8palcový displej (120 x 160 pixelů) z 800mAh baterie neubírá moc energie, a to dokazuje výdrž až 21 dnů v pohotovostním režimu. Tělo z polykarbonátu s inherentní barvou slibuje minimální viditelnost škrábanců díky tomu, že barva není jen na povrchu.

Nokia 106 Dual-SIM samozřejmě nechybí oblíbená hra Snake Xenzia a prozatímně bude pouze jedno barevné provedení (tmavě šedé). Naopak ještě Nokia 230 z roku 2015 si vysloužila dvě nové verze barev, kdy černou s bílou doplňuje světle a tmavá šedá. Nicméně všechny zmíněné modely podporují jen 2G sítě, přičemž neznáme ani konečné prodejní ceny nebo datum oficiálního spuštění prodeje.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat