Misfit představil hodinky Vapor 2 s Wear OS – za málo peněz hodně muziky

Misfit představil hodinky Vapor 2 s Wear OS – za málo peněz hodně muziky
2018-10-26T07:10:49+02:00
• 26. 10. 2018
1

Misfit je společnost, vlastněná výrobcem hodinek Fossil, která vyrábí spotřební elektroniku. Na veletrhu CES 2017 v Las Vegas představila chytré hodinky Vapor se zaměřením na sledování sportovních aktivit. 

Nyní je ale k dispozici druhá generace pod názvem Vapor 2. Druhá generace překvapuje poměrně zajímavým designem, jenž je kombinací sportovního a elegantního stylu. Cenovka má začínat u hranice 249,99 dolarů (tj. cca 5 499 Kč), ale její přesná výše bude vycházet ze zvolené velikosti a materiálu náramku.

Vapor 2 nabídne hned několik funkcí

Misfit Vapor 2 na přední části zaujme hlavně svým 1,4palcovým AMOLED displejem s rozlišením 454 x 454 pixelů. Srdcem hodinek je pak procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100, kterým byl vybaven také jejich starší předchůdce. Nicméně alespoň rámečky kolem displeje jsou zeštíhlené a jediné boční tlačítko je otočné pro lepší navigaci v uživatelském rozhraní Wear OS od Googlu.

Výrobce se samozřejmě také pochlubil s různými funkcemi, mezi které patří například snímač tepové frekvence, GPS či NFC pro bezkontaktní placení skrze službu Google Pay. To však není vše. K dispozici je také speciální monitor spálených kalorií nebo ušlých kroků. Kromě těchto funkcí je zde připraven také Google Assistant. 

V prodeji jsou hned dvě varianty, jedna nabídne 41 a druhá 46 mm ciferník. Velikosti pak krásně doplňují libovolně vyměnitelné řemínky se standardní šířkou 20 mm. Jak jsem již v úvodu článku uváděl, cena byla stanovena na 5 499 Kč bez DPH. V tomto případě dostanete za málo peněz hodně muziky.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Libor Foltýnek

26. 10. 2018, 9:54

Tohle fakt není sponzorovaný článek? Vypadají lacině,ale laciné nejsou. Mají starý čipset, výbavu víceméně jako každé jiné hodinky. Co si představit pod speciálním monitorem spálených kalorií nevím, ale také nevím jakou to má kapacitu baterie.
Přesně tohle jsou věci, které Wear OS zabíjí (spolu s neustálým přejmenováváním – kdo má pak něco najít, když se to jmenuje každý týden jinak?).

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat