Goodoffer24: Získejte nyní Microsoft Office 2019 za levno! Sponzorovaný článek

Goodoffer24: Získejte nyní Microsoft Office 2019 za levno! [Sponzorovaný článek]
2018-10-31T06:33:25+02:00
• 30. 10. 2018
2

Před nedávnem jsme se dočkali nové verze balíčku Microsoft Office, tentokrát s letopočtem 2019. A jelikož si takovou novinku nemůžete nechat ujít, máme pro vás speciální nabídku od internetového obchodu Goodoffer24. A čím že je nová řada produktů Office tak zajímavá? Tak přesně to se dozvíte níže.

Ikony

Nyní si v sadě Office 2019 můžete dopřát přidávání ikon do všech svých dokumentů, sešitů, emailů nebo prezentací. Na výběr máte mezi klasickými ikonami a SVG soubory. Můžete je také upravovat bez ztráty kvality obrazu!

Zabudovaný překladač

Pokud si budete potřebovat něco přeložit do jiného jazyka, nyní tak můžete učinit přímo v sadě programů Office. Tuto funkci nyní podporuje Word, Excel, OneNote a PowerPoint. Pokud chcete, můžete si překladač doinstalovat i do Outlooku v obchodu Office.

Sdílené soubory

Položka Sdílené (Mac a iOS) nebo Sdílené se mnou (Android, Windows Mobile nebo Windows Desktop) vám umožňuje vidět soubory, které s vámi sdílejí ostatní. Jakmile budete pozváni do sdíleného souboru, uvidíte ho právě v položce Sdílené se mnou. Navíc, více otevírané a relevantní dokumenty se budou zobrazovat na vrchu vašich sdílených souborů.

Kreslení a psaní

Pokud využíváte dotykový displej, tablet s perem, nebo chcete jen myší kreslit v programech Office, nyní můžete. Nová verze balíčku Office vám umožní v programech jako Word nebo PowerPoint kreslit přímo v dokumentu.

Jednoduché řešení kompatibility

Před odesláním emailu nebo sdílením dokumentu programy balíčku Office nyní nabízí funkci kontroly přístupnosti/kompatibility. Můžete si tak ověřit, že uživatelé, kterým své soubory posíláte/sdílíte, budou moci vždy dokumenty otevřít a pracovat s nimi.

Chtěli byste si nový Microsoft Office 2019 pořídit? Nyní máte možnost učinit tak, a neutratit přehnané peníze za licenci! Webový portál Goodoffer24 nyní nabízí tento balíček za pouhých 55,27 dolarů (kolem 1 260 korun), pokud využijete náš speciální kupón Go24dtk15.

A nakonec, aby toho nebylo málo, máme pro vás skvělé nabídky i na jiné produkty. Patří mezi ně například Windows 10 Pro, který si nyní můžete pořídit za velmi nízkou cenu, a to pouhých 11,90 dolarů (kolem 270 korun), nebo třeba také Microsoft Office 2016 Pro, který můžete mít také za levno, a to za pouhých 26,94 dolarů (kolem 600 korun). Pokud byste ovšem chtěli obojí, můžete si tyto dva produkty koupit rovnou v balíčku za lepší cenu než samostatně koupené, a to za pouhých 33,18 dolarů (kolem 740 korun). Všechny tyto produkty můžete mít za takto výhodnou cenu, pokud využijete náš již dříve zmíněný kupón Go24dtk15.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Radek Šimka

31. 10. 2018, 10:24

To je jako fakt za ty peníze??
Zkoušel to někdo jestli to opravdu funguje? Díky

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat