Cubot představil odolný model Quest pro sportovce

Cubot představil odolný model Quest pro sportovce
2018-10-23T17:14:38+02:00
• 23. 10. 2018

Během veletrhu spotřební elektroniky v Hongkongu byl na svět přiveden model s názvem Quest od společnosti Cubot, která jej rovnou označila za světově první sportovní telefon. Čínský výrobce do něj sice dostal poměrně slušnou sestavu hardwaru, ale stále nijak nevyniká oproti jiným odolným telefonům. Prodejní cena není momentálně známa, protože počítají se zahájením celosvětového prodeje až v 1. čtvrtletí příštího roku.

Odolnost, výkon, vytrvalost

Těchto tří slov se hlavní vývojáři drželi, když navrhovali poslední novinku Quest, protože charakterizují nejdůležitější rysy většiny sportovců. Robustní konstrukci vyplňuje 5,5palcový displej s HD+ rozlišením a chrání jej odolné sklo Gorilla Glass v 6. generaci. Přestože přesný typ procesoru nebyl zatím upřesněn, tak mu můžeme připsat 4GB operační paměť RAM nebo interní úložiště o velikosti 64 GB.

Dále zvýšená odolnost je ještě podpořena certifikací IP68. Seznam specifikací uzavírá baterie s kapacitou 3 900 mAh a operační systém Android v nejnovější verzi 9.0 Pie, kterou pravděpodobně navíc překryjí vlastním rozhraním. Zařízení zapadá do zcela nové série Cubot Move, jakožto vůbec první člen a jejím cílem je se stát co nejlepším společníkem během sportování v náročných podmínkách.

Zdroj: cubot.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat