360 Kids Watch 7X – chytré hodinky pro náročné děti

360 Kids Watch 7X – chytré hodinky pro náročné děti
2018-10-30T19:29:17+02:00
• 30. 10. 2018

Společnost 360 Mobiles není sice v našich končinách příliš známá, ale ta teď na domácí půdu přináší jedny poměrně zajímavé hodinky přímo určené pro nejmenší uživatele. Zařízení seženete pod názvem Kids Watch 7X a kromě běžných vlastností si také vysloužilo vybrané funkce známé spíše z prémiových hodinek. Rovnou byl zahájen jejich prodej za velmi lákavou cenu, která po přepočtu stěží atakuje hranici 2 000 Kč.

Umí vše, co si představíte

Hlavní jednotka je vybavena 1,3palcovým displejem, ke které připojili řemínek vyrobený z odolného silikonu. Do pravé strany bylo nasazeno samostatné ovládací tlačítko, kdežto levou část zabírá slot pro SIM kartu a vstup pro nabíjecí kabel. Navíc nad displejem se nachází kamerka podporující videohovory. Rodiče jistě ocení řadu satelitních systému pro maximálně přesnou polohu. Za zmínku stojí například GPS, Beidou, A-GPS.

Děti mohou využít bezkontaktní placení přes službu AliPay, přičemž rodiče vzdáleně určují všechny limit. Dále seznam specifikací zahrnuje podporu WiFi, sítí 4. generace nebo hlasového asistenta, který dokáže odpovědět na základní dotazy týkající se třeba aktuálního počasí. Úplným závěrem můžeme zmínit dvě barevné verze či prodejní cenu ve výši 399 čínských jüanů (tj. cca 1 301 Kč).

Zdroj: news.mydrivers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat