SwiftKey představilo novinku v podobě překladu textu aktualizováno

SwiftKey představilo novinku v podobě překladu textu [aktualizováno]
2018-09-27T20:10:18+02:00
• 27. 9. 2018

Aktualizováno 27. 9.

V původním článku jsme vás informovali o tom, že se již brzy mobilní aplikace SwiftKey dočká skvělé funkce v podobě překladu textu z cizího jazyka. O dva týdny později jsme se skutečně této novinky dočkali. Pokud tedy přejdete do Obchodu Play, budete mít k dispozici aktualizaci v podobě SwiftKey v7.1.4.19. Samotný překlad zajišťuje společnost Microsoft skrze svůj nástroj Microsoft Translator.

Původní článek 6. 9.

Často přecházíte z jedné aplikace do druhé, abyste si mohli přeložit text z cizího jazyka do svého rodného jazyka? Máme pro vás skvělou zprávu. Již brzy na toto zbytečné a neustálé přecházení budete moci zapomenout, a to díky společnosti SwiftKey. 

Překlad textu bude jednou z mála nových funkcí mobilní aplikace SwiftKey. Jistě všichni víte, že se jedná o klávesnici třetí strany, která oproti ostatním nabízí speciální funkce. A právě vývojáři SwiftKey chystají novou funkci, pomocí které se vyvarujete neustálého kopírování a vkládání textu při překladu. 

SwiftKey chystá překlad textu

Dle poslední beta verze klávesnicové aplikace SwiftKey se již brzy dočkáme integrace s Microsoft Translator, tedy překladače, jenž bude implementován přímo v klávesnici. Překlad v rámci rozhraní SwiftKey by měl fungovat na podobném principu, jako v klávesnici Gboard. Stačí vybrat ikonu překladu z panelu nástrojů, vybrat si jazyky a začít psát. 

Jen pro zajímavost, Microsoft a jeho aplikace Translator má v Obchodě Play velmi dobré hodnocení, a to 4,6 hvězdiček. Nejedná se o vůbec špatnou aplikaci, ba naopak. Služba navíc každým měsícem roste, o čemž svědčí také počet stažení, který činí více než 10 mil. Pokud si chcete novou funkci vyzkoušet, stáhněte si beta verzi SwiftKey 7.1.3.25 v Obchodě Play. Využít ale můžete také APK soubor, jenž je k dispozici na tomto odkaze. 

logo-app Microsoft Translator Microsoft Corporation Zdarma ANDROID logo-app SwiftKey Keyboard SwiftKey Zdarma ANDROID

Zdroje: androidpolice.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat