Oppo uvedlo model A7X

Oppo uvedlo model A7X
2018-09-11T10:00:13+02:00
• 11. 9. 2018

Oficiální stránky společnosti Oppo odhalují model s označením A7X, který přichází zcela bez jakékoliv pozornosti ze strany samotného výrobce. Čínský producent do telefonu nasadil poměrně výkonnou sestavu hardwaru, ale přesto bude hledat útočiště spíše jen ve vyšších patrech střední třídy. Novinka potěší řadou technologií a samozřejmě nechybí ani umělá inteligence. Zařízení vyrazí do oficiálního prodeje už v následujících dnech za zajímavou cenu.

Elegán bez kompromisu

Přední část zabírá 6,3palcový displej s rozlišením 2 340 x 1 080 pixelů a v poměru 19,5:9, pod kterým běží osmijádrový procesor (2 GHz) Helio P60 od MediaTeku. K němu se dále připojuje grafický čip Mali-G72 MP3, 4GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 128 GB. Vpředu čeká 8megapixelová kamerka, která dokáže rozeznat okolní objekty, věk, pohlaví nebo barvu pleti uživatele.

Zadní partie se dočkala 16megapixelového senzoru fotoaparátu s přisvětlovací LED diodou a snímačem otisků prstů. Uživatelské rozhraní ColorOS ve verzi 5.2 přináší spoustu vylepšení. Za zmínku stojí chytrý boční panel, snadné přepínání mezi aplikacemi či hrací režim, během něhož uživatel není nijak rušen upozorněními. V prodeji budou dvě barevné varianty (Star Purple, Ice Flame Blue) od 14. září za cenu okolo 6 769 Kč bez daně.

Zdroj: opposhop.cn

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat