Honor Band 4 – oficiální fotografie, ceny a specifikace byly odhaleny

Honor Band 4 – oficiální fotografie, ceny a specifikace byly odhaleny
2018-09-05T19:00:48+02:00
• 5. 9. 2018

Čínská společnost Huawei v posledních měsících zažívá opravdové žně. Nejen, že si výrazně polepšila po finanční stránce, ale také se posunula na druhou pozici světového žebříčku, co se podílu a prodejů týká. 

Huawei má opravdu velké ambice, možná i sebevědomí. Nedávno totiž na konferenci IFA 2018 prohlásilo, že chce do konce tohoto roku zaujmout první pozici. To by znamenalo, že by z trůnu sesadil dlouholetého krále Samsung. Dopomoci tomu mají nyní dva modely Honor 8X a Honor 8X Max, jež budou brzy představeny. To ale není vše.

Honor Band 4 nabídne nízkou cenu

Čínský výrobce se chystá také na představení již čtvrté generace chytrého náramku Honor Band 4. Chytrý náramek se dokonce nyní objevil na zahraničním internetovém obchodě AliExpress, kde byla cena stanovena na 39 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 858 Kč bez DPH při aktuálním kurzu 22 Kč za jeden americký dolar. 

Jedná se samozřejmě o předběžnou cenu, ovšem dle informací dost možná také o finální. Ceny se totiž vždy pohybovaly okolo 35 amerických dolarů. Mimo jiné se na internet dostaly oficiální produktové fotografie. Honor Band 4 byl také schválen Federální komise pro komunikace v USA, díky čemuž jsme se dočkali podrobnějších informací.

Honor Band 4 a veškeré uniklé specifikace

AliExpress mnoho podrobností o novém modelu Honor Band 4 neuvedl. Na druhou stranu je zjevné, že náramek bude v prodeji ve třech barevných variantách – modrá/černá, růžová/černá a žlutá/černá. Federální komise pro komunikace v USA (FCC) odhalila modelové označení CRS-B19 a také operační systém, kterým bude Lite. Náramek bude samozřejmě i v tomto případě možné spárovat s mobilním telefonem skrze technologii Bluetooth. 

Nová generace Honor Band 4 nabídne velký AMOLED displej, bohužel ale přesná úhlopříčka nebyla zveřejněna. K dispozici bude také hned několik funkcí zaměřujících se na zdraví – sledování srdce v reálném čase, monitor spánku. Uživatele zaujme také odolnost vůči vodě do 50 metrů či automatické rozpoznání, zda jde o plavecký bazén. Mimo to budete moci pomocí náramku sledovat další sportovní aktivity. 

Honor Band 4 bude vybaven novým inteligentním upozorněním, jež zobrazí veškeré hovory, zprávy a budíky. Výrobce zapracoval také na baterii, která bude činit 100 mAh a na jedno nabizí vydrží až 14 dnů (při běžném používáním). Je zřejmé, že se společnost snaží opět o něco více konkurovat Xiaomi Mi Band 3, který se každým dnem stává velmi populární.

Zdroje: gizmochina.com, fccid.io, aliexpress.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat