Blackview BV6800 Pro – vylepšení doznal displej a baterie

Blackview BV6800 Pro – vylepšení doznal displej a baterie
2018-08-28T10:00:07+02:00
• 28. 8. 2018

Společnost Blackview zvládla s modelem BV6000 udělat doslova díru do světa, když za necelé dva roky dokázala tohoto telefonu prodat více než 10 milionů kusů. Jeden z nejprodávanějších odolných zařízení se teď dočká svého nástupce, který to už od samotného začátku rozhodně nebude mít jednoduché. Čínský producent začíná lákat na chystanou novinku nesoucí označení BV6800 Pro. Ta prošla celkem příjemnými změnami k lepšímu.

Ještě větší odolnost

O jeden rovný palec šla nahoru úhlopříčka displeje, která u modelu BV6800 Pro vychází přesně na 5,7 palců při FullHD+ rozlišení a v poměru 18:9. Vnitřní hardwarová část není zatím blíže specifikována, i když operační paměť RAM vstoupne o 1 GB na celkové 4 GB nebo interní paměť pojme 64GB uživatelských dat. Ovšem nejzajímavější proměnu má za sebou baterie, kde původní velikost 4 200 mAh se nově vyšplhala ke kapacitě 6 580 mAh.

Zvýšenou odolnost podloženou certifikací IP68 a IP69K doplňuje vojenský standard MIL-STD-810G. Tímto jsou všechny dostupné informace vyčerpány. Prodej v Číně bude oficiálně zahájen 1. září za doposud neupřesněnou cenovku. Ke všemu pokud se přihlásíte k odebírání novinkám kolem modelu BV6800 Pro, tak při nákupu do 1. října získáte slevu 24 % z prodejní ceny a dárkový balíček v hodnotě 40 dolarů (tj. cca 883 Kč).

Zdroj: promo.blackview.hk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat