Apple Music pomalu a jistě míří na Android Auto

Apple Music pomalu a jistě míří na Android Auto
2018-08-27T17:29:59+02:00
• 27. 8. 2018

Pravděpodobně se zrovna nejedná o tu nejoblíbenější hudební streamovací službu na Androidu, na druhou stranu je Apple Music skutečně atraktivní volbou, zejména pro nás, kde YouTube Music není k dispozici. 

Apple Music nabízí streamování hudby a na trhu se jedná o světovou dvojku, ihned za Spotify.  Součástí služby je také nepřetržitě vysílající internetové rádio Beats 1 a blogovací platforma Connect pro interprety ke sdílení obsahu s fanoušky. Apple Music také nabízí hudební doporučení, která jsou založena na uživatelském vkusu a která jsou propojena s hlasovou asistentkou Siri.

Apple Music míří na Android Auto

Apple svou streamovací službu představil v roce 2015. Za tu dobu jablečná společnost představila spoustu novinek, ovšem doposud byla jedna část nevyladěná – Android aplikace. Apple Music v roce 2015 nabízel skvělé funkce, mnozí se však služby museli vzdát, a to kvůli špatné kompatibilitě s Android Auto, Chromecast a Google Home. Nyní se ale zdá, že by se situace mohla v budoucnu změnit. 

Apple Music testuje integraci funkce Android Auto, a to v rámci verze 2.6.0 beta. Chcete-li tuto beta verzi získat a novou funkci si vyzkoušet, musíte požádat o přístup v beta programu Obchodu Play. Případně si můžete vyzkoušet dostupnou verzi skrze dostupný APK balíček.

To ale není vše, co nová beta verze nabízí. Uživatelé nově mohou vyhledávat hudbu podle textu, což v praxi znamená, že k vyhledání skladby bude možné použít pár frází z textu. Apple přidal také nové stránky interpretů, díky čemuž je možné spustit individuální stanici jedním klepnutím. A poslední výraznou změnou je implementace playlistu Friends Mix. 

logo-app Apple Music Apple Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat