Instagram testuje novou verzi pro udělení verifikace

Instagram testuje novou verzi pro udělení verifikace
2018-07-13T13:38:38+02:00
• 13. 7. 2018

V posledních měsících se služba Instagram věnovala hlavně zlepšování osobních zkušeností uživatelů, což mimo jiné dokazují posledně implementované funkce. Nyní se ale zdá, že se dočkáme další novinky, která je aktuálně ve fázi testování.

Instagram testuje zcela novou funkci

Podle australského serveru Nine, Instagram v těchto dnech testuje zcela novou metodu pro ověřování uživatelů. Jedná se o funkci, která bude skryta v nastavení aplikace. Díky této novince budou moci uživatelé poslat přímo Instagramu takzvaný request, v tomto případě tedy žádost k udělení verifikace. 

Jakmile Instagram (pravděpodobně nějaký chytrý algoritmus) přijme žádost od daného uživatele, okamžitě přezkoumá jeho osobní profil. Na základě přezkoumání pak uživatel získá logo symbolizující modré zaškrtnutí. V současnosti je funkce omezena pouze pro hrstku uživatelů. 

„Testování funkce je dokonce tak omezené, že jej mají k dispozici pouze v Austrálii. Prozatím přístup mají pouze někteří majitelé iPhonu, Android platforma přibude v příštích dnech.“

Pokud bychom se bavili o zbylé části světa, je více než pravděpodobné, že se funkce dočkají i další země. Bohužel pro nás Instagram údajně s vývojem nijak nepospíchá, ba naopak. Není tedy vůbec jisté, kdy se novinky široká veřejnost dočká. Jakmile zjistíme více informací, budeme vás o tom informovat.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat