Elephone A2 je elegantním telefonem s nedokonalými parametry

Elephone A2 je elegantním telefonem s nedokonalými parametry
2018-07-23T18:43:48+02:00
• 23. 7. 2018

Elephone přichází na trh s dalším telefonem, který na snímcích vypadá poměrně povedeně po designové stránce, avšak jeho parametry již tak oslnivé nejsou. Elephone A2 nenabízí ani baterii o kapacitě 3 000 mAh a navíc nemá ani rychlo nabíjení.

Starý hardware v novém kabátu

Elephone se rozhodl, že využije krásného vzhledu telefonu a vloží do něj slabší parametry. Tak získal poměrně líbivý telefon, který navíc bude stát mírně přes 2 000 Kč. Elephone A2 je však vybaven zastaralým hardwarem. Operační paměť má jen 2 GB, procesor je od MediaTeku a jmenuje se MT6739 a spadá tak do nižší třídy procesorů. Má jen čtyři jádra a maximální frekvence je 1,5 GHz. Interní úložiště získalo jen 16 GB. Elephone A2 dokonce ani nemá možnost připojení ke 4G sítím.

Elephone A2

Problémem je i samotný displej, který zůstává ve formátu 18:9 a zařízení tak bude mít veliké rámečky. Rozlišení displeje o úhlopříčce 5,47″ bude pouhé HD+. Kamera bude jedna na zádech s 5 MPx a světelností 2,4. Přední slefie kamera bude mít 1,9 MPx. Telefon Elephone A2 má alespoň prostor pro dvě nano SIM karty. Dalším problémem však je slabá baterie o kapacitě 2 300 mAh a navíc bez přítomnosti rychlonabíjení a nového standardu USB-C. Elephone A2 alespoň disponuje Androidem 8.0, naštěstí nemá starší verzi, jak bývá u levných zařízení zvykem. Telefon byl představen na začátku července a není zřejmé, kdy se dostane do oficiálního prodeje, avšak na stránkách jednoho prodejce se objevil již ke koupit za cenu kolem 2 400 Kč.

Elephone A2

Zdroj: kimovil.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat