Samsungu Galaxy Note 9 má opět lákat na baterii aktualizováno

Samsungu Galaxy Note 9 má opět lákat na baterii [aktualizováno]
2018-08-09T17:27:25+02:00
• 13. 6. 2018

Aktualizováno 13. 6.

Galaxy Note 7 přišel s baterií o kapacitě 3500 mAh, ale nakonec se ukázalo, že právě tato komponenta není stabilní, což zapříčinilo ukončení prodeje této novinky, aspoň z větší části. Následný nástupce Note 8 přišel s menší kapacitou, 3300 mAh. Samsung asi nechtěl nic riskovat a napravit tak pověst této série mobilů.

Nyní se ukazují informace, že by letošní generace Galaxy Note 9 měla obsahovat baterii o kapacitě 4000 mAh. Jedná se o výrazný skok a Samsung bude muset přesvědčit, že se jedná o bezproblémové zařízení, když bude lákat na tuto specifikaci.

Kromě toho se také objevuje přibližný render vytvořený na základě uniklých CAD souborů. Díky tomu získáváme lepší představu, jak bude vypadat novinka v reálu.

Už nyní Galaxy Note 9 prochází certifikačními autoaritami, jako třeba FCC. Díky tomu máme k dispozici kódové označení (EP-N6100) a specifikaci nabíjení (12V/2,1A).

Původní článek 8. 6.

Díky osobě @OnLeaks se podařilo získat rendery připravovaného Samsungu Galaxy Note 9. Dle všeho nabídne obdobný design, jako má Note 8 a vylepšení přinese spíše jen mírné hardwarové než designové. Informace je od důvěryhodného leakera, který si říká OnLeaks, který byl za loňský rok úspěšný v 75 % svých zveřejněných připravovaných telefonů.

Top specifikace v první řadě

Od nového Note 9 můžeme očekávat ty nejlepší specifikace na trhu, konkrétně procesor Samsung Exynos 9810 nebo Qualcomm Snapdragon 845. K tomu si připočtěme minimálně 6 GB operační paměti a více než 128 GB interního úložiště. Note 9 by též měla získat větší baterii s kapacitou 3 850 mAh.

Samsung Galaxy Note 9

Z uniklých renderů víme, že obrazovka bude mít 16,19 cm na výšku a 7,63 na šířku. Obrazovka by měla mít přes 6″ s QHD+ rozlišením a poměrem stran 18,5 : 9. Tloušťka zařízení by měla být 8,8 mm, čímž si oproti Note 8 pohorší o 0,2 mm. S jistotou můžeme potvrdit přítomnost USB-C portu a rychlonabíjení. Ani letos se neupustilo od 3,5mm jacku. Samozřejmostí je i přítomnost S Penu. Výsledná podoba bude odtajněna v srpnu a může se ještě mírně lišit od těchto CAD renderů.

Samsung Galaxy Note 9

Zdroje: hub.91mobiles.com, twitter.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat