UMIDIGI představilo Z2 Pro, model se čtyřmi fotoaparáty

UMIDIGI představilo Z2 Pro, model se čtyřmi fotoaparáty
2018-06-01T14:51:37+02:00
• 2. 6. 2018
1

UMIDIGI je čínským výrobcem chytrých mobilních telefonů, který vyrábí telefony střední a nižší třídy. Nyní představili telefon UMIDIGI Z2 Pro, který svojí výbavou míří do vyšší střední třídy, a i cenově tomu odpovídá.

Skvělý výkon s novým procesorem

MediaTek má poměrně nový procesor Helio P60 o frekvenci 2 GHz s osmi jádry, který spadá do vyšší střední třídy mezi procesory od MediaTeku. Ten podává poměrně slušný výkon v Antutu benchmarku, kde získává 130 000 bodů, což je značný posun od MediaTeku P30. Ke kráse se novému Z2 Pro přidává 6,2″ obrazovka s FHD+ rozlišením, dále celokovové provedení.

Mezi veliká lákadla patří zvláště duální fotoaparát jak na zadní, tak na přední straně. Na UMIDIGI Z2 Pro jsou tedy celkem 4 fotoaparáty. Hlavní fotoaparát má 16 MPx a 8 MPx senzor, což není příliš mnoho, ale na střední třídu je to dostačující. Navíc kamera zvládne natáčet i ve 4K, což je potěšující. Mezi další výhody patří například AI, která pomáhá při úpravě pořizování fotografií.

UMIDIGI Z2 Pro

Interní paměť má 128 GB a je rozšiřitelná o dalších 256 GB pomocí micro SD karty. Mezi další dnes již poměrně podstatné funkce patří NFC. Díky rychlonabíjení získáte nabití 3 650 mAh přibližně za 90/100 minut. Zajímavostí je, že telefon disponuje i rychlonabíjením. Samozřejmostí je i USB-C port pro nabíjecí kabel. UMIDIGI též přidalo odemykání pomocí obličeje. Systém disponuje skoro čistým Androidem 8.1. Nedostatkem je například zastaralá verze Bluetooth ve verzi 4.0. Cena je předběžně stanovena na 399 amerických dolarů, v přepočtu necelých 9 000 Kč. Do prodeje by měl zamířit v červnu.

UMIDIGI Z2 Pro

Zdroj: kimovil.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Ivan Šuhajda

3. 6. 2018, 10:14

koupil jsem si s2 pro na zkousku. umidigi nikdy vice. plny balastu ktery nelze odinstslovat. nefunguji online kecalky bo prichozi zpravu zahlasi az treba po pul hodine

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat