Podcasty Google je nová aplikace nabízející i český obsah

Podcasty Google je nová aplikace nabízející i český obsah
2018-06-19T17:41:16+02:00
• 19. 6. 2018
3

Delší dobu se spekulovalo o nové aplikaci a službě přinášející podcasty od Googlu. Nyní jsme se konečně dočkali a do Obchodu Play zamířila oficiální aplikace Podcasty Google. Ve své podstatě se jedná o možnost poslouchat nejen rozhovory, které si můžete stáhnout do zařízení – jakoby rádio bez nutnosti poslouchat živé vysílání.

Aplikace Podcasty Google přináší uživatelům zařízení Android nový způsob objevování a poslechu podcastů z celého světa. Zdarma se můžete přihlásit k odběru libovolného pořadu a stahovat epizody k poslechu offline. Veškerý obsah, který posloucháte, se automaticky synchronizuje napříč zařízeními, takže můžete poslech na jednom místě pozastavit a pokračovat v jiném zařízení s Asistentem Google.

Podcasty Google

Aplikace Podcasty Google je dostupná i v České republice, ale ne vše je přeložené do češtiny, ještě několik úprav zbývá. Pokud byste si mysleli, že bude k dispozici jen anglický obsah, tak máme dobrou zprávu. Ve výběru se najdou i české zdroje, takže o rodný jazyk není nouze.

Podcasty Google nabízí jednoduchý způsob, jak si poslechnout některé rozhovory nebo mluvené slovo, ale máte možnost se také přihlásit k odběru, aby vám jakákoliv novinka neušla. Taktéž se nabízí možnost stáhnout si konkrétní díl do svého zařízení, ale zde platí nastavení, že se po určité době (což se dá nastavit v aplikaci) smaže obsah.

O svých odběrech jste informováni na hlavní obrazovce, kde je také nabídka všech podcastů. Ovládání přehrávání je poměrně jednoduché a jsou k dispozici jen základní navigační tlačítka. Kromě toho můžete přeskakovat vpřed nebo vzad o deset sekund.

Také je k dispozici velmi jednoduché vyhledávání, ale chybí zde jakékoliv filtry. Nastavení aplikace je velmi strohé a nabízí rozšířené možnosti. Dalo by se říci, že se jedná o první výstřel a další novinky budou přibývat dle požadavků uživatelů, nebo jak se rozhodne sám Google.

Podcasty Google se může stát zajímavým zpestřením obsahu, který je dostupný na smartphonech. Samozřejmě je otázka, jak tuto novinku uvítají nejen čeští uživatelé.

logo-app Google Podcasts Zdarma ANDROID

Zdroj: droid-life.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jiří Halbich

20. 6. 2018, 2:48

Na Note 4 běží bez problémů.

Wow… Fakt doporučuji

Nainstaloval jsem na Note 4 a padá, ani nejde spustit…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat