Zeblaze THOR PRO jsou chytré hodiny za skvělou cenu sponzorovaný článek

Zeblaze THOR PRO jsou chytré hodiny za skvělou cenu [sponzorovaný článek]
2018-05-20T11:25:39+02:00
• 20. 5. 2018

Zeblaze poskytuje chytré hodinky za minimální cenu. Za cenu 1 800 Kč získáte skvělé hodinky Zeblaze THOR PLUS s Androidem 5.1, které mají zabudovanou GPS, mají až 150 různých vzhledů, možnost stahování dalších aplikací a spoustu dalších skvělých vlastností, jako je například vložení SIM karty. Nyní je můžete levně pořídit díky obchodu TomTop.

Sleva za 4 000 Kč jen na 9 dní

Slevu získáte jen do 28. května, poté budou chytré hodinky Zeblaze THOR Pro stát opět 4 000 Kč a za tyto peníze pořídíte již mnohonásobně lepší hodinky. Avšak za cenu do 2 000 Kč se těžko hledá pro ně konkurence. Nabízejí totiž plnohodnotný systém Android 5.1, taktéž do nich můžete vložit Nano SIM kartu, tedy je můžete používat jako plnohodnotný telefon. Operační paměť hodinek je 1 GB a interní paměť má krásných 16 GB. Bluetooth pro spárování je ve verzi 4.0. Hodinky mají dokonce i vlastní kameru s rozlišením 2 MPx. Co se týče mobilních pásem, tak telefon zvládá jak 2G, tak 3G.

Zeblaze THOR PRO

Mezi další skvělé funkce hodinek Zeblaze THOR PRO patří GPS, která umožní přesné sledování vašich sportovních aktivit. Baterie má kapacitu 500 mAh, která udrží hodinky při životě i několik dní. Navíc displej je krytý tvrzeným sklem. Hodinky budete mít do měsíce doma a záruka na jeden rok. Cena zařízení je nyní pouhých 1 800 Kč, tak neváhejte si koupit hodinky s plnohodnotným Androidem a slotem pro SIM kartou, díky kterému se hodinky změní na telefon na ruce.

Zeblaze THOR PRO

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat