Pospěšte si, skvělá AAA sci-fi hra Implosion je v 90% slevě

Pospěšte si, skvělá AAA sci-fi hra Implosion je v 90% slevě
2018-04-15T20:51:42+02:00
• 15. 4. 2018

Implosion – Never Lose Hope by vám nemělo uniknout, pokud máte rádi kvalitní akční mobilní hry bez mikrotransakcí a reklam. Sami vývojáři z tchajvanského studia Rayark hru označují za AAA konzolový zážitek a chlubí se prvotřídní grafikou, kvalitním dabingem a orchestrálním soundtrackem. Jednou z dalších předností je na mobilní hru skvěle navržené ovládání, není tak potřeba k telefonu připojovat gamepad.

Záchrana lidstva

Na poměry mobilní hry má Implosion docela komplexní příběh. Ve zkratce jde o konflikt mezi posledními lidskými přeživšími a mimozemskou virovou formou života zvanou XADA, která zpustošila Zemi a ovládla většinu lidské populace, zvířat a strojů. Uprostřed války se z důvodu řídnoucích zásob národ Adrillia rozhodl emigrovat ze Sluneční soustavy do 12 tisíc let vzdálené soustavy Tau na planetu Gaia. Druhý národ Thandeous je následoval, z důvodu nedostatku místa se ale musel přestěhovat na jeden z měsíců planety Gaia.

Poslední, technologicky vyspělý národ Ivonix, přežil válku na palubě své vesmírné stanice Nightstar. Před migrací zanechal na Zemi bóje pro případ, že by se XADA chystala podniknout další útok. O několik let později vyslaly bóje do Nightstaru skutečně signál varující před mezihvězdnou dírou mezi Sluneční soustavou a soustavou Tau, umožňující formě XADA ze Země znovu napadnout lidskou populaci.

Z Nightstaru je proto vyslána stíhačka Nightwing s Jakem Carlowayem a Dianou May na palubě, kteří dostali za úkol zamezit vyhubení lidstva. Pomoci jim v tom mají dva exempláře třetí generace smrtelných bojových obleků WarMech-3, které jsou ovládány na dálku pomocí myšlenek, a nemůžou tak být nakaženy virem XADA. A zde začíná začátek hry.

Bojové obleky

Celou hru provázejí animované filmy a dialogy, které je pro pochopení příběhu důležité sledovat. Vzniká dokonce animovaný film Implosion: ZERO_DAY, který se bude odehrávat 20 let před děním ve hře. Implosion – Never Lose Hope samozřejmě není jen o příběhu, vaším hlavním úkolem bude ovládat robotické obleky a likvidovat monstra ovládaná nákazou XADA.

Arzenál zbraní a funkce obleku lze postupem hrou upgradovat za kredity a odznaky, které se nachází v každé úrovni, případně je lze získat úspěšným plněním nepovinných úkolů a levelováním. Každý z robotických obleků má své jméno a unikátní vlastnosti. Zatímco WarMech-3 oblek Avalon můžete ovládat od začátku hry za pomocí Jakea, druhý oblek Crimson se odemkne až po posbírání 42 odznaků, a na starosti ho má Diana.

Masivní sleva

Celkově můžu hru doporučit všemi deseti, a souhlasit by se mnou mohlo i dalších čtvrt milionu hráčů, kteří hře udělili v Obchodě Play průměrné hodnocení 4,4 z 5. Pokud jste Implosion – Never Lose Hope ještě nehráli, teď je k tomu nejvhodnější chvíle. Vývojáři z Rayarku totiž tento týden 19.4. vydají novou hru Sdorica -sunset-, a při této příležitosti se rozhodli Implosion zlevnit o masivních 90 %. Místo původní ceny 300 Kč tak za plnou verzi hry zaplatíte pouze 25 Kč. Musíte být ale rychlí, sleva končí už 16. 4. v 17:59.

Sleva platí pro obě platformy. Na iOS musíte za hru zaplatit ještě před jejím stažením, zatímco na Androidu je hra ke stažení zdarma s hratelnými 6 prvními misemi. Až pro odemčení všech ostatních misí, kterých hra obsahuje (34), musíte zaplatit zmíněnou částku. Stahovat můžete skrze odkazy níže.

logo-app Implosion - Never Lose Hope GMS Adventure Zdarma ANDROID logo-app Implosion - Never Lose Hope Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat