Vernee chystá další odolný telefon

Vernee chystá další odolný telefon
2018-02-24T17:59:19+02:00
• 24. 2. 2018

Vernee chrlí jeden telefon za druhým, a proto již brzy představí krátce po sobě již druhý odolný telefon. Ten se nebude jmenovat po předchůdci Acitve 2, ale ponese nepochopitelný název V2. Telefon bude představen v rámci MWC v Barceloně.

Těžká váha

Od Vernee V2 čekejte pořádně těžkou váhu. Podle, zatím nepotvrzených, informací bude nový odolný telefon vážit 250 g, což není na dlouhé držení. Tato váha však je vykompenzována certifikovanou ochranou IP 68, tedy vydrží ponoření do vody a je odolná proti dalším menším poškozením. Kromě této ochrany a masivnosti nabídne V2 Android 8.0, na kterém je postavený vlastní operační systém VOS čili Vernee OS. Telefon k výkonu nabídne 6 GB operační paměti a procesor Helio P23, který spadá do střední třídy od MediaTeku, taktovaný na 2 GHz.

Fotoaparát ve předu bude mít dvě duální kamery. Selfie kamera bude mít 5 a 8 MPx, zatímco zadní 13 a 8 MPx. Interní úložiště na fotografie či na pořízená 4k videa má kapacitu 64 GB, avšak několik GB si vezme samotný VOS. Displej bude 5,99″ v poměru stran 18:9. Zajímavostí je veliká kapacita baterie s 5800 mAh. Tato kapacita by mohla zaručit přes deset hodin SoT, tipujeme 15 hodin při dobré výdrži. Samotné nabíjení z nuly do sto procent potrvá necelé tři hodiny. Na zadní kovové části zařízení bude umístěna čtečka otisků prstl, která bude po vzoru Samsungu Galaxy S8 umístěna vedle fotoaparátu. Cena Vernee V2 není doposud známa, předpokládáme však, že se bude pohybovat mezi 200 až 300 americkými dolary, tedy 4100 až 6100 Kč. Dostupnosti zařízení ke koupi se dočkáme nejdříve v dubnu.

Zdroje: techlector.com, devicespecifications.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat