Moviphone – projektor v mobilu pro střední třídu

Moviphone – projektor v mobilu pro střední třídu
2018-01-18T20:00:16+02:00
• 18. 1. 2018
3

Značka Moviefone má silnou pozici ve Spojených státech, ale společnost Wireless Mobi Solution by chtěla s novinkou pod názvem Moviphone zasáhnout nejlépe celosvětový trh. Jejich přírůstek mezi telefony byl poprvé odhalen během pořádaného veletrhu CES v Las Vegas a hned na sebe upoutal pozornost hlavně díky vestavěnému projektoru. Pro výraznější úspěch mimo domácí trh bude výrobce muset oslovit uživatele v ještě širším záběru.

Zařízení disponuje 5,5palcovým displejem s Full HD rozlišením, který pohání osmijádrový procesor MT6750 od MediaTeku po boku grafického čipu Mali-T860 MP2. Hardwarová stránka pokračuje 4GB operační pamětí RAM nebo 128GB úložištěm. Zatímco přední panel nese 8megapixelovou kamerku, tak záda jsou vybavena 16megapixelovým fotoaparátem, LED bleskem, snímačem otisků prstů a také 4 000mAh baterií.

Vestavěný projektor se světelným tokem 50 lumenů dokáže přenášet obraz až o velikosti 100 palců při HD rozlišení a kontrastním poměru 80 000:1. Mezi ostatní prvky výbavy patří operační systém Android 7.0 Nougat či USB typu C. Model se v podstatě pokusí nahradit starší Galaxy Beam od Samsungu. Každopádně Moviphone můžete pořídit za 599 dolarů (tj. cca 12 547 Kč) s dodáním do šesti týdnů.

Zdroj: moviphones.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

escher bach

21. 1. 2018, 19:31

Snad až na barvu a velikost paměti jde o X4 Soul Vision, který lze koupit v ČR https://mobilni-telefony.heureka.cz/allview-x4-soul-vision/

Petr Hošek

18. 1. 2018, 21:37

Hlavně to zabili mediatekem, a za tu cenu….

překvapuje mne, že to stále někdo zkouší :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat