Bezdrátová sluchátka HBQ-i7 za bezkonkurenční cenu nabízí Cafago sponzorovaný článek

Bezdrátová sluchátka HBQ-i7 za bezkonkurenční cenu nabízí Cafago [sponzorovaný článek]
2018-01-11T07:20:30+02:00
• 11. 1. 2018
2

Internetový obchod Cafago si přichystal slevovou nabídku na sluchátka s názvem HBQ-i7. Ačkoliv jde o kompletně neznámý produkt, je dle přiložených obrázků zřejmé, kde se výrobce inspiroval. Od originální předlohy se však tato výrazně liší cenou. HBQ-i7 pořídíte za cenu pod 20 dolarů. Samostatná sluchátka přijdou na 16.77 dolarů a pokud je chcete i s dobíjecí krabičkou, zaplatíte 19.10 dolarů.

Pro naše čtenáře si ale Cafago přichystalo slevové kódy, díky kterým může být už tak lákavá cena ještě nižší. Verzi bez krabičky lze po slevě pořídit za 11.9 dolarů, verze s krabičkou vyjde na 14.76 dolarů. To je za kompaktní bezdrátová sluchátka poměrně málo.

Sluchátka pak disponují 96KHz HD zvukem a inteligentním potlačením okolního hluku. Výrobce na propagační grafice vyzdvihuje i kvalitní dílenské zpracování či chytré funkce, jako předčítání telefonního čísla při příchozím hovoru, snadné párování jedním kliknutím či připojení dvou telefonů zároveň.

Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte a využijte časově limitované akce. Všechny varianty pořídíte na této stránce a pro získání slevy využijte následující kódy – PA842 pro verzi s krabičkou, PA841 pro verzi bez krabičky.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Libor Foltýnek

12. 1. 2018, 7:48

Jděte už s tím do háje. Kdybyste si to aspoň sami koupili a napsali reálnou recenzi, jenže vy jen papouškujete reklamní blafy. Stáváte se čím dál méně důvěryhodní :(

Přemysl Vaculík

VIP 12. 1. 2018, 9:45

Dobrý den, jedná se o sponzorovaný článek, což je uvedeno v nadpisu a dalších místech. Je jen na vás, jestli si chcete přečíst placený článek nebo ne.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat