Robotický vysavač Xiaomi nyní za skvělou cenu! sponzorovaný článek

Robotický vysavač Xiaomi nyní za skvělou cenu! [sponzorovaný článek]
2017-10-03T07:05:41+02:00
• 3. 10. 2017
4

Značka Xiaomi je stále populárnější a populárnější. Obchod Geekbuying.com tak nyní přináší jedinečnou akci, ve které jsou právě produkty této značky ve slevě. Zakoupit můžete nejen telefony, ale i třeba sluchátka, externí baterky, kamerky, notebook, nebo dokonce robotický vysavač.

Akce probíhá do konce tohoto měsíce, tak rozhodně neotálejte, jelikož počet kusů v akci je většinou omezen na několik stovek kusů. Zajímavou koupí může být například robotický vysavač Xiaomi Vacuum Cleaner 2 za 449,99 dolarů (v přepočtu asi 9 900 Kč) nebo Xiaomi Mi A1 za 219,99 dolarů (asi 4 800 Kč). U těchto telefonů pak máte také na výběr z celé řady konfigurací lišící se v paměti RAM a úložišti, barev a také si je můžete nechat dodat ze španělského skladu, čímž se vyhnete platbě cla.

Zakoupit ale můžete třeba také externí baterii o kapacitě 20 000 mAh za 32,99 dolaru zde. A nebo zmíněný robotický vysavač, který můžete ovládat aplikací v telefonu.

Xiaomi Vacuum Cleaner 2

Čínský výrobce ve své nabídce má již několik zajímavých produktů, které je možné následně spárovat s vašim smartphonem. Od chytrých náramků a hodinek, až po chytré váhy či dokonce robotické vysavače. A právě o tomto chytrém vysavači bude nyní řeč.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner, tak zní jeho celé označení, lze využít především na čištění koberců a tvrdých podlah. V těchto podmínkách si vysavač lehce poradí, a to díky vysokému výkonu a plně automatickému provozu. Vacuum Cleaner lze samozřejmě ovládat pomocí vašeho telefonu, především přes oficiální mobilní aplikaci.

Díky Xiaomi Vacuum Cleaneru můžete dělat mnohem více věcí najednou, protože o samotné čištění se postará stroj. Skvělé na tomto „příslušenství“ je, že může začít vysávat váš dům ihned, jakmile odejdete do práce. Vysavač disponuje vysokým výkonem, o který se mimo jiné stará motor japonské značky NIDEC, jenž pojme až 0,67m3 vzduchu za minutu o tlaku až 1800Pa.

Dalším důležitým parametrem je baterie s kapacitou 5200 mAh, která udrží robota v chodu až 2,5 hodiny. Jakmile se vysavač vybije, sám dojede k nabíjecí stanici a po nabití opět pokračuje tam, kde předtím přestal. Veškeré ovládání probíhá pomocí mobilní aplikace Mi Home (Android a iOS).

Geekbuying nabízí speciální slevu

Pokud vás zaujme robotický vysavač od Xiaomi, můžete dokonce získat i několikaprocentní slevu, a to díky našemu slevovému kupónu. Při objednávce stačí zadat MIROBOT2.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Lukáš Biel

3. 10. 2017, 15:05

Čekal jsem nějaké informace o vysavači, na který láká titulek. Místo toho jsem dostal reklamu na telefon a na powerbanku. Palec dolů. Alespoň jsem zjistil, že na tento druh článku už znovu klikat nemusím

Zdeněk Koutský

VIP 3. 10. 2017, 20:42

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Článek jsme přepracovali tak, abyste o vysavači získali co nejvíce informací. Za předchozí verzi článku se osobně upřímně omlouvám, podobná situace se již nebude opakovat.

Děkuji za pochopení.

Lukáš Biel

4. 10. 2017, 8:47

Dobrý den, chválím pohotovou reakci. V této podobě je článek dle mého názoru OK 🙂

Zdeněk Koutský

VIP 4. 10. 2017, 14:59

Dobrý den,

děkuji za Vaši upřímnou reakci. :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat