Firefox 57 beta přichází s novým uživatelským rozhraním, inkognito klávesnicí a mnohým dalším

Firefox 57 beta přichází s novým uživatelským rozhraním, inkognito klávesnicí a mnohým dalším
2017-10-02T17:40:24+02:00
• 2. 10. 2017

Dlouhou dobu tu s námi byl Firefox 57 beta, díky kterému se podařilo zvýšit rychlost dlouho očekávaného Projectu Quantum. Společnost Mozilla navíc před několika dny oznámila svou největší aktualizaci svého desktopového prohlížeče. Delší dobu víme, že verze pro Android nebyla tak revoluční, jak jsme si původně mysleli, nebo snad ano?

Firefox 57 a hlavní novinky

Nová verze přináší mnoho pozoruhodných změn. První věcí, kterou si všimnete, je zcela upravené uživatelské rozhraní, jež od vývojářů získalo moderní kabátek (viz obrázek výše). Mozilla jej nazývá jako Photon UI. Tuto změnu samozřejmě s otevřenou náručí vítáme, protože rozhraní vypadá mnohem lépe než kdykoliv předtím.

Pokud máte rádi detaily, jistě si všimnete jemně pozměněných stránek s novými kartami. Odkazy „top sites“ byly zmenšeny a další místo je zaplněno aktuálním zpravodajským odkazem „doporučeno společností Pocket“, což by mohlo být i užitečné.

Když se přepnete do anonymního režimu, zjistíte, že i vaše klávesnice je v režimu inkognito (jako například Gboard). Jakmile tedy vstoupíte do anonymního okna v prohlížeči Firefox 57, vaše klávesnice bude přizpůsobena.

Mezi další změny v nejnovější verzi patří možnost posouvání, a to v panelu adres URL. Android aplikace navíc nyní mohou spustit vlastní verzi prohlížeče Firefox, pokud to ke své činnosti potřebují. Chcete-li získat nové funkce, aktualizujte verzi 57 prostřednictvím níže uvedeného odkazu na Obchod Play, anebo jej nainstalujte ručně z APKMirror.

logo-app Firefox Beta pro Android Mozilla Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat