Gionee chystá mobilní novinku M7

Gionee chystá mobilní novinku M7
2017-09-16T09:55:47+02:00
• 16. 9. 2017

Objevují se první informace týkající se dalšího zástupce, který se připojí k trendu poslední doby, a to k bezrámečkovým telefonům. Společnost Gionee právě chystá ve spolupráci s Ofo model M7. Zařízení bylo nedávno objeveno v databázi grafického benchmarku GFXBench, přičemž jeho existenci nyní potvrzuje reklamní fotografie zveřejněná na sociální síti Sina Weibo.

 

Firma Ofo v Číně provozuje službu sdílející jízdní kola po městě, což také dokazují dvě kola na snímku. Tato dvě kola rovnou mohou předpovídat dva senzory fotoaparátu v zadní části telefonu. Téměř bezrámečkový displej opět odhaluje zmiňovaná fotografie. Jeho úhlopříčka by měla být 6 palců, ale přesné rozlišení zatím není známo. Ovšem lze předpokládat minimálně Full HD rozlišení.

Hlavní pohonnou jednotku bude tvořit asi osmijádrový procesor Helio P25 (MT6757CD) od MediaTeku. K němu navíc napojí grafický čip Mali-T880, 4GB operační paměť RAM nebo interní úložiště s kapacitou 64 GB. Dřívější spekulace počítají ještě s operačním systémem Android v předinstalované verzi 7.0 Nougat. Datum oficiálního představení v tuto chvíli neznáme, ovšem může jít pouze o řád několika týdnů.

Zdroj: androidpure.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat