Apple právě vydal iOS 11

Apple právě vydal iOS 11
2017-09-19T19:05:48+02:00
• 19. 9. 2017
2

Aktualizováno 19.9.

Finální verze iOS 11 byla právě vydána pro všechna podporovaná zařízení, jejichž seznam naleznete níže. Velikost aktualizace se liší v závislosti na zařízení, u všech se ale pohybuje v řádech gigabajtů a její stažení může chvilku trvat. Zvlášť nyní v prvních hodinách bývají servery Applu dost přetížené. Aktualizaci můžete vyvolat v nastavení -> obecné -> aktualizace software.

Původní článek 14.9.

Spolu s keynote Applu, kde byl představen iPhone X a dvojice iPhone 8 a 8 Plus, byl oznámen datum vydání finální verze iOS. Dle očekávání se tak stane přesně týden po datu konání keynote, tedy stejně jako tomu je snad každý rok. Zároveň hned ve středu večer byla vydána Golden Master verze iOS 11.

Golden Master verze iOS 11 je v podstatě finální verze. Přesto pro veřejnost bude finální iOS 11 dostupné až příští úterý 19. září pravděpodobně v 19 hodin našeho času. Servery budou pravděpodobně z počátku mírně přetížené a tak stažení může trvat déle.

iOS 11 přinese celou řadu novinek, přičemž mnoho z nich je mířeno na tablety iPad. Dočkali jsme se konečně správce souborů, podpory drag & drop funkce a mírné úpravy designu včetně několika nových ikonek v systému. Control center má zcela nový design, stejně jako obchod AppStore.

Kompatibilita

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Lubos Polach

14. 9. 2017, 9:25

kuk do kalendare, ci je 19.9. streda :)

Miroslav Růžička

VIP 14. 9. 2017, 9:52

Díky za upozornění, nějak jsem se ztratil v čase

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat