Vernee Mars Pro je nový telefon se čtečkou na boční straně sponzorovaný článek

Vernee Mars Pro je nový telefon se čtečkou na boční straně [sponzorovaný článek]
2017-08-02T09:58:05+02:00
• 1. 8. 2017
4

Vernee Mars Pro je nástupcem loňského modelu Vernee Mars. Tehdy Vernee přišlo s anténou na vnější straně telefonu, pro posílení přijímaného signálu, navíc umístili na boční hranu telefonu čtečku otisku prstů. U verze Pro to taktéž zůstalo. Obměnou prošel hardware, který dostal vylepšený čip, více operační paměti a systém VOS postavený na Androidu 7.

Vernee Mars Pro

Skvělé parametry za málo peněz

Baterie, podporující rychlonabíjení (kolem hodiny a půl máte zcela nabito), má kapacitu 3500 mAh. To je v dnešní době poměrně standard, avšak díky e-ink módu vydrží telefon mnohonásobně déle. Pokud ho aktivně používáte v e-ink módu, připravte se na osekání příchodu notifikací, ty vám přijdou jen, když si otevřete požadovanou aplikaci (na hovory a sms se to nevztahuje), avšak spotřeba energie je třetinová.

Telefon dále nabídne 6 GB operační paměti a až 128GB vnitřní úložiště. Vernee Mars Pro též disponuje skvělým fotoaparátem se 13 MPx se světelností 2.0 a rychlým ostřením, které zvládne najít a a zaostřit na objekt za pouhých 0,1s. Vykreslování obrázků je zobrazeno na 5,5″ displeji, který byl vyroben japonskou společností JDI.

S telefonem na e-ink mód vydržíte při plném provozu dva dny. Bez něj jeden celý den. Pokud však budete telefon používat minimálně, jen na hovory a sms a bude v e-ink módu, dočkáte se výdrže skoro tří týdnů.

Následné nabíjení probíhá přes nabíječku s 9V a 2A, kde příkon je 18W. Samozřejmostí je USB-C kabel. Provedení těla je kovové, jako u jeho předchůdce a čtečka otisků prstů bude opět situována na boku zařízení pod zapínacím tlačítkem. Za necelých 5000 Kč nabídne uživateli osmijádrový procesor od MediaTeku Helio P25, členěný do tří clusterů, s nejvyšší frekvencí 2,6 GHz.

Vernee Mars Pro

Důležitá je inovativní čtečka otisků prstů, která je v dnešní době umístěna netypicky na pravé hraně telefonu. Čtečka je usazena těsně pod zapínacím tlačítkem. Je skoro stejně veliké, jako ovládání hlasitosti, které se nachází nad zapínacím tlačítkem. Pokud si chcete telefon koupit, můžete za 180 dolarů (4000 Kč) v obchodě Gearbest.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Myslím si, že bych mobil mohl vyhrát já, protože můj starý ZenFone už začíná být nedostačující a začínám se dívat po novém. O mobilní technologie se zajímám už odmala a troufám si tvrdit, že zhodnotit telefon by pro mě neměl být problém. Navíc mám za dva týdny narozeniny a by to byl skvělý dárek! :)

Odkaz: https://twitter.com/PakostaHonza/status/892470118512562179

Karel Čapka

VIP 3. 8. 2017, 8:28

Dobrý den, děkujeme za zapojení se do soutěže. Bohužel soutěž byla zrušena. :(

Telefon musím vyhrát já, protože jsem,, technoid „,chytrý telefon mám raději, jak počítač :-)

Karel Čapka

VIP 3. 8. 2017, 8:28

Dobrý den, děkujeme za zapojení se do soutěže. Bohužel soutěž byla zrušena. :(

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat