Philips přichází po roce s novým telefonem, patřícím do roku 2015

Philips přichází po roce s novým telefonem, patřícím do roku 2015
2017-08-05T23:08:05+02:00
• 6. 8. 2017

Philips je nizozemská firma zabývající se výrobou elektroniky, která občas přispěje svým telefonem do portfolia androidích smartphonů. Od roku 2015 vydávají každý rok jen jeden telefon. Letos se však rozhodli rovnou pro tři nové kusy. A právě jeden ze tří letošních modelů prošel úspěšně kontrolními testy a brzy bychom se mohli dočkat jeho uvedení na trh.
Philips S310X

Prachbídné specifikace

Nový telefon, který prošel přes čínský kontrolní úřad TENAA, může být již brzy uveden na trh. Nyní stačí spustit jeho masovou výrobu a dodat ho prodejcům. Philips si však nepotrpí na dobrém vybavení svých telefonů. Nové zařízení s názvem Philips S310X přijde na trh ve třech parametrových verzích a třech či čtyřech barevných provedeních. Varianta č. 1 bude mít pouhý jeden gigabajt operační paměti, spolu s osmi gigabajtovým úložištěm. Dvou gigabajtová varianta přijde se šestnácti gigabajtovým prostorem a nejlepší verze se třemi gigabajty RAM bude mít třicet dva gigabajtů paměti. Barevné provedení by mělo zahrnovat následující barvy: bílá, černá, šedá a možná i modrá (na obrázku). Displej je pěti palcový a procesor bude (pravděpodobně od MediaTeku) taktovaný na 1,25 GHz. Problémem bude baterie s kapacitou pouhých 2000 mAh a též operační systém z roku 2015 Android 6.

Fotoaparát na zadní straně má pouhých 8 MPx a je doplněn 2MPx snímačem na přední straně. Konektivita zařízení podporuje 4G a též funkci VoLTE. Paměť je rozšířitelná pomocí SD karty o velikosti maximálně 32 GB. Telefon možná bude určen jen pro čínský trh. Pořízení si telefonu této značky přímo v naší zemi je složitější a spíše jsou k dostání starší kousky. Prodejní cena zařízení nebyla uvedena, avšak při zmíněných parametrech jde o zařízení poměrně neprodejné. V testech TENAA se však letos objevily ještě dva telefony od Philipsu. První s označením S329, který by měl mít baterii s kapacitou 3000 mAh a 3 GB RAM, spolu s lepším čipem a větším úložištěm. Ke konci roku by měl ještě přijít telefon s názvem Philips Xenium X588 s 5000 mAh baterií, kovovým provedením a osmijádrovým procesorem od MediaTeku taktovaným na 1,5 GHz.

Philips S310X

 

Zdroje: androidheadlines.com, androidheadlines.com, androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat