Microsoft chystá vlastní obal pro iPad

Microsoft chystá vlastní obal pro iPad
2017-08-07T10:10:22+02:00
• 7. 8. 2017

Na veřejnost unikl interní dokument ze společnosti Microsoft týkající se připravovaného příslušenství pro iPad od konkurenčního Applu. Zní to přinejmenším zajímavě, ale v Redmondu nejspíš hledají způsoby, jak u výrobců vyplnit díry. Zveřejněný snímek je z dubna letošního roku, takže musíme ještě brát v potaz to, že výrobce mohl utnout celý projekt. Každopádně nápad dotykového krytu pro iPad zní velmi dobře.

Zatímco Apple prodává ochranný obal s klávesnicí jen pro vyšší řadu iPad Pro, tak Microsoft očividně chce upravit vlastní Surface Touch Cover pro menší iPady. Klávesnice zřejmě získá stejný tvar jako iPad a spolu s obalem navýší jeho tloušťku o pouze 3 mm. Jednotlivé klávesy budou citlivé na tlak, přičemž jim nebude scházet vlastnost vícedotykového ovládání. Pohonnou jednotku má tvořit lithiová baterie o neznámé velikosti.

Dále lze zároveň počítat se spárováním přes Bluetooth, což dohromady s vlastní baterií vylučuje přítomnost pinů Smart Connector od Applu. Nakonec až následující měsíce ukážou, jaká je vlastně skutečnost, protože čím dál větší množství ukončených projektů ze strany Microsoftu nejde moc naproti celé této myšlence.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat