iPhone 8 byl zachycen na dvou videích, která pochází z výrobních linek

iPhone 8 byl zachycen na dvou videích, která pochází z výrobních linek
2017-08-15T10:00:54+02:00
• 15. 8. 2017
3

Za méně něž měsíc se konečně dozvíme, jak bude vypadat nová vlajková loď společnosti Apple. Nyní jsme však opět o něco blíže k finální podobě, protože právě dnes se na internetu objevila hned dvě videa zachycující iPhone 8 ve výrobních linkách. Video se na internet dostalo díky zaměstnanci, který pracuje v jedné z výrobních linek v Číně.

Videa se nejprve objevila na čínské microblogingové službě Weibo, později byla zveřejněna na portálu YouTube, a to holandským blogem TechTastic. Obě videa jsou velmi krátká a rozmazaná, takže je velmi obtížné přijít na to, co se pod rukavicemi zaměstnanců skrývá. Je však velmi pravděpodobné, že se jedná právě o výrobní linku nového iPhonu 8.

Hlavní výrobci společnosti Apple, tedy například Foxconn, se řídí přísnými bezpečnostními pravidly, která zamezují zaměstnancům odnést nové iPhony z továren. V minulých letech se velmi často stávalo, že zaměstnanci nezveřejněné kusy telefonů vynášeli mimo továrnu a dále je prodávali zahraničním webům.

Nicméně, z prvního klipu je zřejmé, že tovární dělníci leští, či dokonce čistí zadní kryt „něčeho“, co by mohlo připomínat nový iPhone 8. Zdá se, že zařízení, které bylo zachyceno na videu, disponuje vertikálně orientovaným zadním fotoaparátem. O takovým fotoaparátu se již nějaký ten pátek spekuluje.

Následující video má bohužel pouhých osm sekund. Nicméně, i tak je zřejmé, že desítky potenciálních zařízení (iPhone 8) jsou připojeny k nějakému kovovému regálu. Každopádně, vzhledem k nedostatku skutečných úniků iPhonu 8 jsme stále zachyceni v takzvané smyčce nekonečně nekvalitních fotografií a videí.

Velmi dobrý a známý analytik Ming-Chi Kuo stále věří, že Apple zahájí ověřovací testy iPhonu 8 již na konci tohoto měsíce. To by mohlo vést k masivnějším únikům.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Tak už víme že bude mít tvar obdélníku… Nečekané…

Erik Bezeréti

15. 8. 2017, 11:26

Já nevím, díky kvalitě videí může být vyráběným telefonem nový iPhone stejně jako jakýkoliv jiný čínský mobil…

Karel Čapka

VIP 15. 8. 2017, 11:30

Podívejte se na to netradiční umístění fotoaparátu na videu. To by mohlo naznačovat iPhone 8.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat