Honor 9 Premium nebude exkluzivní jen pro čínský trh

Honor 9 Premium nebude exkluzivní jen pro čínský trh
2017-07-21T08:00:48+02:00
• 21. 7. 2017
1

Společnost Huawei vydala velmi potěšující zprávu pro všechny věrné fanoušky značky Honor. Jejich aktuálně jedno z nejlepších zařízení dorazí v doslova napěchované sestavě také na náš kontinent. Speciální edice většinou nepřešly hranice čínského trhu, ale v případě Honoru 9 Premium tomu asi tak nebude. Telefon si ponechá elegantní designové zpracování a dostane k dobru ještě lepší hardwarovou stránku.

Model Honor 9 byl uveden teprve před měsícem a zdálo se, že spojení 4GB paměti RAM a 64GB úložiště by mohlo stačit pro uspokojení potřeb těch nejnáročnějších uživatelů. Nicméně výrobce posunul výkonnostní stránku o kousek nahoru a oznámil variantu Premium s 6GB pamětí RAM + 128GB úložištěm. Novinka se první ukázala v Itálii u mobilního operátora za cenu 455 eur (tj. cca 11 854 Kč).

Druhou stopu za sebou zanechala v podobě předobjednávky ve Švýcarsku, kde získala cenovku 499 švýcarských franků (tj. cca 11 749 Kč). Prodej může údajně odstartovat až od 28. srpna. Následovat zřejmě budou další mobilní trhy, takže český trh by nemuseli vůbec vynechat. Dobrou zprávou na závěr je, že cena oproti základní verzi vzrostla o pouhých 50 eur (tj. cca 1 303 Kč).

Zdroj: winfuture.de

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Matěj Vondráček

21. 7. 2017, 11:29

není to 8GB RAM ale 6

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat