Chytrý náramek za necelých 250 Kč sponzorovaný článek

Chytrý náramek za necelých 250 Kč [sponzorovaný článek]
2017-07-29T10:03:22+02:00
• 29. 7. 2017
2

S chytrými náramky se tzv. roztrhl pytel. Je jich spousta a všechny umí to stejné – měřit kroky. A pak se to již liší, některý zvládne měřit kilometry, některý kalorie, některý neukazuje nic, ani čas, na vše se musíte podívat na mobilu. Obchod TomTop přichází se slevou na chytrý náramek QS80. Po zadání speciálního kódu ho budete mít za pouhých 241 Kč, a to navíc neplatíte poštovné. Avšak pospěšte si, akce končí tuto neděli.

Úžasně nízká cena

Náramek za parádní cenu nabízí displej, na kterém uvidíte počet kroků, počet kilometrů i počet spálených kalorií. Samozřejmostí je i zobrazení času i voděodolnost náramku s certifikací IP67. Při připojení k příslušné aplikaci si můžete i na náramku nastavit budík či sledovat kvalitu spánku. Pokud ho budete mít neustále připojený k telefonu přes bluetooth, bude vám vždy vibrovat, když vám bude někdo volat, nebo psát sms. Navíc umí změřit srdeční tep a krevní tlak. Naměřené hodnoty však musíte brát s velikou rezervou.

Slevu je možné uplatnit pouze při vložení kódu „LQPQSF“. Bez něj by se vám částka 6,14 dolarů neodečetla a vy byste tak museli platit skoro 400 Kč. Proto je dobré využít příležitosti a do neděle si tento sportovní náramek pořídit. Data vám bude zaznamenávat celý týden a k zobrazení je budete mít v aplikaci na mobilu. Nákup na TomTopu je snadný, a navíc si nemusíte dělat starosti s poštovným, celní poplatky platit nebudete.

 

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Roman Kalvach

14. 8. 2017, 23:12

Tak jsem ho objednal,náramek přišel v pořádku,ale do náramku mi band 2,který vlastním,má hodně daleko.Má to mizerný dysplej,při vibraci to příšerně chrastí a celkově i aplikace do mobilu stojí za prd.Neumí zobrazit text,nejdou nastavit vibrace jak chci,ne ukazují datum atd,atd.Ale co by jsme chtěli od náramku za 250,-,že?

objednáno, tak uvidíme…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat