O2 představuje nové tarify pro jednotlivce

O2 představuje nové tarify pro jednotlivce
2017-06-06T11:59:47+02:00
• 6. 6. 2017
1

Relativně nedávno jsme se dočkali nového rodinného balíčku od operátora O2. Ten v sobě navíc kombinuje službu pro sledování televize. Operátor uvádí, že se během krátké doby stal tarif O2 Spolu velmi populární. Aby podpořil prodeje, mírně jej upravuje od poloviny června – respektive začne nabízet upravenou verzi.

„Od poloviny června jsme se proto rozhodli nabídku tarifu O2 Spolu rozšířit. Za stokorunu navíc získají naši zákazníci dvojnásobek dat – 6 gigabajtů. Přidáváme také tarif s 10 gigabajty mobilních dat a 300 minutami mezinárodního volání. Tento tarif pak bude stát 966 korun,“ popisuje Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2 a dodává, že uvedené balíčky je navíc možné v rámci jednoho tarifu O2 Spolu mezi sebou jakkoliv kombinovat.

Naštěstí zde máme i nové tarify pro jednotlivce, kde je například zachován standardní verze za 750 Kč. Pakliže si připlatíte sto korun, můžete si výrazně polepšit s daty. Nabízí se totiž varianta s 6 GB za 849 Kč měsíčně.

“ Třetina našich zákazníků stále nevlastní chytrý telefon, a proto pouze volají a posílají SMS. Takoví zákazníci namísto velkého objemu dat v tarifu uvítají nižší telekomunikační účet. Nejvhodnější je tak pro ně náš tarif FREE O2 60, který jako jediný na trhu nabízí za nízkou cenu neomezené volání a SMS v rámci sítě O2,“ dodává Silvia Cieslarová. Výhodné neomezené volání do všech sítí a základní porci dat pak nabídne tarif FREE 200 MB.

Jestliže si nyní budete vybírat mezi hlavní trojicí operátorů, asi nejvýhodnější levnější neomezený tarif s daty nabízí Vodafone. Pokud toužíte po maximální porci dat, pak se nabízí T-Mobile s 60 GB.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Erik Bezeréti

6. 6. 2017, 15:22

Po zkušenostech s jednáním O2 už od nich nechci ani igelitu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat