Dotekomanie.cz

Chytré hodinky od NO.1 s výdrží baterie jeden rok a cenou 500 Kč

Čínského výrobce hodinek NO.1 jsme vám již zde představovali. Recenzovali jsme například hodinky D5, D6 či chytrý náramek F1. Zanedlouho na trh přijde nástupce chytrého náramku F1, ze kterého se už ve verzi F2 vyklubaly sportovní hodinky. Pokračovatel má očekávané označení NO.1 F3 a nabízí vylepšení specifikací oproti předchozím modelům. Hlavním lákadlem je roční výdrž baterie.

Vylepšený design a výdrž baterie

Mírně úsměvné je to, že výrobce NO.1 stále označuje tyto hodinky za chytrý náramek. Ať je to tak či onak, tento přístroj měří tělesnou aktivitu uživatele. Zaznamenává počet kroků, běh, spálené kalorie, má časovač a stopky, monitoruje spánek, má budík, měří teplotu a má výškoměr. Dokáže měřit nachozenou vzdálenost, má tlakoměr a můžete přes něj ovládat snímač vaší kamery na mobilním telefonu.

Hlavními vylepšeními oproti verzi F2 je zvýšení voděodolnosti z certifikace IP67 na IP68, takže se s hodinkami můžete běžně koupat i potápět. Nic by se jim nemělo stát.

Nejvýraznější novinkou je však baterie. Ta má označení CR 2032 a jedná se o standardní hodinkovou baterii, což u chytrých hodinek nebývá tak běžné. Baterie by měla v hodinkách vydržet až jeden rok, avšak není zřejmé, zda tomu bude při všech zapnutých funkcích, jako je například Bluetooth 4.0, anebo jen při stand-by režimu. Baterii uživatel vymění jako u běžných hodinek, to je odejmutím zadní části.

NO.1 F3 se dočkaly vylepšení i po designové stránce. Nyní nejsou tak enormně bytelné, jako jejich předchůdce a tak nyní vypadají více minimalisticky. Pásek je gumový a je v několika barevných provedeních, kde se střídají kombinace barev jako je modrá, černá, červená, bílá a oranžová. Zaváděcí cena nepřekročí hranici 20 dolarů čili nebudou stát více než 500 Kč. Do prodeje však NO.1 F3 půjde nejdříve za měsíc.

Zdroj: en.001phone.cn

Exit mobile version