Google Pixel XL 2 má za sebou test v GFXBench

Google Pixel XL 2 má za sebou test v GFXBench
2017-06-10T10:40:22+02:00
• 10. 6. 2017

Nová generace referenčních zařízení od společnosti Google začínají unikat na veřejnost a prvním z nich je druhá větší varianta, která má dorazit údajně pod názvem Pixel XL 2. Model jako první zavítal do grafického benchmarku GFXBench, díky němuž teď známe první možné specifikace. Ty se pochopitelně budou ještě formovat do konečné podoby s blížícím se datem oficiálního představení na trh.

Telefon disponuje 5,6palcovým displejem s rozlišením 2 560 x 1 312 pixelů, který bude nejspíš pohánět osmijádrový procesor Snapdragon 835 od Qualcommu o taktovací frekvenci 2,4 GHz po boku grafického čipu Adreno 540 a 4GB operační paměti RAM. Uživatelé se rovněž mohou těšit na interní úložiště o velikosti až 128 GB nebo přední 8megapixelovou kamerku na populární selfie snímky.

Zadní části bude patřit minimálně jeden senzor fotoaparátu s rozlišením 12 megapixelů. Veškeré hodnoty u jednotlivých prvků musíme asi brát s určitou dávkou rezervy, neboť může jít pouze o rozpracovaný prototyp pro účely testování. Samotný test také někdy vykazuje nepřesnosti v naměřených hodnotách, takže rozhodně nebude od věci si počkat na další várku úniků, které nám upřesní dnes odhalenou výbavu.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat